2020.04.24. 17:27:50 8491 268

Csökkentsd a kellemetlen szájszagot! – Egyél!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindenkivel előfordul, hogy alkalmanként kellemetlen lehelettel küzd. Ha van rá lehetőség, egy fogmosással orvosolhatjuk a problémát, de a rágó még gyorsabb segítséget nyújthat. És azt tudtad, hogy bizonyos élelmiszerek is a segítségedre lehetnek?

Kellemetlen lehelet - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kellemetlen lehelet

Jó, ha tudod, hogy a következőkből néhány falat vagy korty, és a kellemetlen szájszag máris elillan!

Nem csak reggelire jó!

Érdemes egy (természetesen cukormentes) natúrjoghurtot megenned főétkezés után. A benne lévő tejsavbaktériumok segíthetnek a kellemetlen szájszag elkerülésében.

Egy kis vízzel keverve!

A citrom, a benne lévő savaknak köszönhetően segíthet felvenni a harcot a kellemetlen lehelet elkerülésében. Némi vízzel elkeverve érdemes fogyasztani!

Éljenek a fűszerek!

Édeskömény, citromfű vagy éppen menta? Mind segíthetnek legyőzni a kellemetlen szájszagot! Akár tea formájában is fogyaszthatod őket!

Sokszor a legegyszerűbb megoldás a legjobb!

Ha nem étel, hanem csupán a száj kiszáradása okozza a problémát, kortyolj el egy pohár vizet!

Szintén a savak segíthetnek!

Rágcsálj el egy almát ebéd vagy főétkezés után! A benne lévő savaknak köszönhetően a kellemetlen lehelet elillan!

Hörpölgess ebből!

Egy pohár fekete tea segíthet legyőzni a nem kívánatos szájszagot!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...