2020.05.17. 16:26:37 8207 299

Csodaszép hét előtt állunk: A jövő héten sok lesz a napsütés
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A jövő héten is sok lesz a napsütés. Csapadék hét közben inkább csak elszórtan, hétvégén viszont többfelé is várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Időjárás előrejelzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Időjárás előrejelzés

Hétfőn sok lesz a napsütés. A legalacsonyabb hőmérséklet 4-14 fok között alakul, az északi völgyekben lehet a hidegebb, a Balatonnál és a magasabban fekvő helyeken pedig melegebb. A legmagasabb hőmérséklet 23-27 fok között várható.

Kedden többórás napsütés inkább az ország északi felén várható. Elsősorban a déli megyékben lehet elszórtan zápor, néhol zivatar, északon kisebb a csapadék valószínűsége. A minimumhőmérséklet 7-14, a maximumhőmérséklet 23-28 fok között alakul.

Szerdán napos idő várható, legfeljebb elvétve lehet futó zápor. A szél többfelé megerősödik. A leghidegebb órákban 10-16 fok lesz. Napközben 20-25 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön napos idő lesz, csapadék nem valószínű. A szél megélénkül, helyenként megerősödik. A minimumhőmérséklet 6-13, a maximumhőmérséklet 18-23 fok között alakul.

Pénteken sok napsütés várható. Csak helyenként lehet futó zápor. A leghidegebb órákban 3-10 fok lesz. Napközben 18-23 fokig melegszik a levegő.

Szombaton a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett főként estétől valószínű északnyugat felől egyre többfelé eső, zápor, zivatar. Éjszaka megerősödik a szél, sőt viharos széllökések is lehetnek. A minimumhőmérséklet 6-14, a maximumhőmérséklet 20-29 fok között alakul.

Vasárnap a nap első felében még többfelé valószínű eső, zápor, helyenként zivatar, majd megszűnik a csapadék és több-kevesebb napsütés is lehet. A szél erős, olykor viharos lesz, majd mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet 10-15, a legmagasabb hőmérséklet 13-21 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.