2020.09.01. 15:57:39 9796 301

Csodálatos könyveink nemcsak olvasásra jók, dekorációnak is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Biztosan hallottál már a könyvek erejéről, ami a képzelőerőnket tudja beindítani, azonban a könyvek dekorációs erejét már kevesebben használjuk ki. Aki – hozzám hasonlóan - terjedelmes „házi könyvtárral” rendelkezik, tudja, milyen kellemetlen érzés, ha nincs elég hely rendesen elrendezni a gyűjteményünket. Erre a gondra is megoldást hozhat mostani ötlettárunk!

Könyvek dekorációnak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Könyvek dekorációnak

A könyveink személyiségünket, gondolatainkat tükrözik, emiatt tökéletesen alkalmasak arra, hogy életterünket személyesebbé tegyék. Képzeljünk csak bele, hogy néhány az antik könyveinkből a gyönyörű bőrkötéseikkel milyen melengető hangulatúvá tudnák változtatni a szobát!

1. Helyezd a könyvet bárhová, csak a könyvespolcra ne!

A kandalló párkányaira nemcsak fényképeket állíthatunk, de tetszetős borítóval rendelkező könyveket is. Ugyancsak mutatósak a helyiség hangulatához passzoló színekben pompázó könyveink a dohányzóasztalra halmozva. És miért nem tehetnénk egy-két kupac könyvet a könyves szekrény mellé csak úgy le a földre?

2. Párosítsad a könyveket boros ládákkal!

A meleg textúrák kialakítása mi sem egyszerűbb némi barna faanyag becsempészésével: kis kézügyességgel mi magunk is kialakíthatjuk új, dobozos polcrendszerünket az egyik üres falfelületen, de asztalos segítségét is kérhetjük. A könyvek álló és fektetett helyzetben – színenként válogatva, némi egyéb dekorációs elemmel kiegészítve igazán eredeti hatást nyújtanak. Az ódon darabok itt is nyerők!

3. Hozz létre kortárs könyvtárat a nappalidban!

Ha ellepnek a könyvek, és nehéz szívvel szelektálnál csak belőle, akkor nincs mese, be kell ruházni egy padlótól plafonig könyvespolcra. Jópofa, modern hatás érhető el, ha a polcok lépcsőzetesen érik el a fal tetejét. Néhol még fellelhető egy-egy viktoriánus könyvtári kocsi, ami még különlegesebbé teheti az otthonunkat, de egy létra szinte kötelező elem.

4. A könyv nemcsak a nappaliba való!

Ha a nappalink kicsi a sok-sok könyv tárolására, ne próbáljuk minden áron összezsúfolni ott azokat: A vendégszoba vagy akár a saját hálószobánk is dekorálható velük! A könyvek kerülhetnek egy tömör létra lépcsőfokaira is, ha nem szeretnénk sok bútort felhalmozni a kisebb helyiségekben.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...