2018.11.23. 17:32:13 9566 317

Csillogó otthon? Mi a titka?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mondanánk, hogy egy bejárónő, aki 3-4 naponta végig nyalja a lakást, de valószínűleg neked sincs erre pénzed. Mindenesetre van néhány trükk, amivel otthonos rendet és higiénikus tisztaságot tarthatsz!

Takarítás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Takarítás

Először is ne legyenek túlzott elvárásaid magaddal vagy a családoddal szemben! :) Nem biztos, hogy minden helyiséget sikerül hetente kitakarítanod, lehet, hogy csak két hetente jutsz el bizonyos szobákba, sarkokba. Amit azonban fontos lenne minden héten fertőtleníteni, az a fürdő, a konyha és a WC. Ha ezeket a helyiségeket higiénikusan tartod, az már több, mint fél siker!

Ezenkívül van még néhány tippünk, amivel gyorsan pontot tehetsz az ügy végére.

Használj tiszta eszközöket!

Legyen szó a felmosó vödörről vagy a mikroszálas portörlőről, esetleg a porszívóról - a takarításhoz használt eszközeid mindig legyenek tiszták. A porszívó legyen kiürítve, a szűrője kitisztítva használat után, hogyha gyorsan kell, akkor elő tudd kapni. A többi takarító eszközzel is hasonlóan járj el, használat után rázd ki, mosd ki és így tovább.

Az ecet jó barát

Legyen a szó a fürdőszobáról vagy a konyháról a 20%-os ecetnél természetesebb és hatékonyabb szert nem fogsz találni a vízkőoldásra és a fertőtlenítésre. Segít a felületeket újra csillogóvá varázsolni.

Vond be a családtagokat

A részfeladatokat osszd ki. A szemét kihordását, a porszívózást, a portörlést a gyerekek is meg tudják csinálni. Sőt, a férjek is. :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...