2021.03.10. 09:45:00 8242 198

Csillagkutyák, avagy ilyenek az ebek a csillagjegyük szerint! 2/2
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Immár itt is vagyunk a kutyák rövid elemzésével a további 6 csillagjegy alapján. Az asztrológiát nem veszi mindenki komolyan, pedig néhány jellemvonás miértjére választ kaphatunk belőle – a négylábúaknál is!

Kutya sziluett csillagképekkel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutya sziluett csillagképekkel

Kutyánk viselkedését a fajtajegyeken és a környezeti hatásokon kívül az is befolyásolja, hogy milyen csillagzat alatt született. Ráismersz kutyádra a leírás alapján?

Mérleg (09.23.-10.22.)

A Vénusz által irányított jegy alatt született kutyák mély kötődést mutatnak az emberek és más háziállatok felé. Nem ritka, hogy árnyékként követik gazdájukat, hiszen szinte büntetésként élik meg az egyedüllétet. A békés és nyugodt környezetet kedvelik, kaotikus környezetben idegesen viselkedhetnek. A nevelésükhöz sok türelem kell, mivel nem képesek sokáig összpontosítani egy dologra.

Skorpió: (10.23.-11.21.)

Az erőteljes érzelemvilág mellett ugyanolyan meghatározó náluk az intenzitás, akaratos és nagyon kíváncsi csillagjegy. Ezek a négylábúak az állatöv pszichológusai, szinte a lelkünkbe látnak a tekintetükkel. Miután sikerült a bizalmába férkőzni, hű társunk lesz egy életen át. Azonban, ha sérelem éri, elbújik, és nehezen engesztelhető ki. Védelmező ösztöne erős, így őrző-védő kutyának is alkalmasak.

Nyilas (11.22.-12.21.)

A Nyilas kutyáknak nagy térre van szükségük, ha nincs túl nagy helyük kikóborolni magukat, gyakran vigyük el őket túrázni vagy kirándulni. Remek útitársak. Habár szeretnek a közelünkben lenni, inkább kint érzik jól magukat, ne hagyjuk unatkozni az udvaron sem. Ezek a mókamester szőrmókok szinte mindenkivel barátságosak, számos trükk megtanítható nekik.

Bak (12.22.-01.19.)

Ezt a csillagjegyet a Szaturnusz uralja, ami miatt a Bak kutyákat az erős munkamorál jellemzi. Valójában kivirágzanak, amikor új feladatra nyílik lehetőség. Imádnak tanulni és parancsot teljesíteni. Ezeket a nyugodt és kiszámítható viselkedésű kutyákat se hagyjuk unatkozni, mindig legyen rágcsálni való a közelükben.

Vízöntő (01.20.-02.18.)

Az okos és különc csillagjegy kutya szülöttei a saját szabályaik szerint próbálnak élni. Mivel szeretik a változatosságot, időnként kiszámíthatatlanok lehetnek, de remek mentőkutya válhat belőlük. Amikor nem engedelmeskedik vezényszóra, annak nem az az oka, hogy nem elég okos. Ha kis önállóságot hagyunk ezeknek a kutyáknak, nagyon hűséges társat találunk magunk mellett.

Halak (02.19.-03.20)

Ezeknek az érzékeny állatoknak kiegyensúlyozott környezetre van szükségük. Ha falkában élnek, vigyázzunk arra, hogy az erősebb egyéniségű állatok ne zaklassák. Ezek azok a kutyák, akik leginkább vágynak a simogatásunkra. Testközelben érzik jól magukat, így nem csoda, hogy még a takaró alá is utánunk bújnának. A Hangulatok pontos érzékelése miatt kiváló terápiás kutya nevelhető belőlük.

Forrás: www.be.chewy.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...