2021.03.09. 13:30:00 7710 222

Csillagkutyák, avagy ilyenek az ebek a csillagjegyük szerint! 2/1
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Volna kedved leellenőrizni, hogy kutyád állatövi jellemzői mennyire vágnak össze a valós személyiségével? Háziállataink mélyebb megértése segíthet nekünk a velük való kommunikációban, és bizony szintén befolyásolja szőrmók kis kedvenceink interakcióit a világgal az, hogy milyen csillagzat alatt születtek.

Kutya sziluett csillagképekkel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutya sziluett csillagképekkel

Már csak azt kell tudni, hogy napra pontosan mikor is született meg a négylábú! Már az első 6 csillagjegy rövid jellemzése is sok kutyus személyiségjegyeiről fogja lerántani a leplet:

Kos (03.21.-04.19.)

A szokásos állatövi felsorolás vezetőjeként nem meglepő, ha a Kos csillagjegyű kutyák igazi falkavezérek! Az alfák - legyenek akár hímek vagy nőstények – lételeme az izgalom; biztosítsunk számukra sok időt játékra. A Mars befolyása nagyfokú függetlenséggel, bátorsággal és határozottsággal ruházza fel ezeket az állatokat, így ne csodálkozz, ha sétáltatáskor te leszel vezetgetve. Akaratosságukat viszont hatalmas szívük ellensúlyozza.

Bika (04.20.-05.20.)

A szépség és a szelídség bolygója, a Vénusz által vezérelt jegy kutyái megbízhatóak, viszont annál makacsabbak. Kiegyensúlyozott – és főként kényelmes - környezetet illik építeni köréjük, hogy biztonságban érezhessék magukat, már az megviselheti ezeket a kutyákat, ha nem találják megszokott helyükön a tányérkájukat. A csendes és rutinokkal teli közegben cserében rendkívül hűséges társaink lesznek.

Ikrek (05.21.-06.20.)

A Merkúr erős hatásai miatt ezek a kutyák amellett, hogy nagyon intelligensek, meglehetősen „beszédesek” is. Azonban nem csupán hangosak, nagy igényük van arra, hogy rengeteget beszéljünk hozzájuk. Kíváncsi és szórakoztató személyiségükkel hamar leveszik az embert a lábáról, viszont általában nem viselik jól, ha másokkal is osztozniuk kell a figyelemből.

Rák (06.21.-07.22.)

Ezt a csillagjegyet a kutyáknál is az érzelmek motiválják inkább a logika helyett, emiatt nagyon intuitívak a Rák jegyű kutyák. Imádják a nassolást és a szundikálást, így a hosszabb túrákat felejtsük el a társaságukban, de figyeljünk oda, hogy ne hízzanak el. A hangos zajok idegesítően hatnak ezekre a négylábúakra, más állatokkal viszont nagyon jól kijönnek. Erős bennük a védelmi ösztön.

Oroszlán (07.23-08.22.)

A karizmatikus csillagjegy kutya szülöttei imádnak az emberi és az állati társaság középpontjában állni. A hatalmi harcok elkerülése miatt inkább egyedüli kutyaként érdemes tartani. A kényeztetést nagyra becsülik, ezért nem meglepő, hogy ezek a kedvencek azok, akik szívesen időznek a kutyakozmetikusnál. Szívesen adnak hangot véleményüknek ugatással.

Szűz (08.23.-09.22.)

Szorgalmuk és rutinszerető természetük kiváló munkakutyává teszik őket, ha a fajta testi adottságai ezt nem támogatják, akkor is adjunk számukra rendszeresen feladatot, különben igazán izgágává válnak. Rendkívül kommunikatívak és szeretik a dicséretet, így könnyen is tanulnak. Szeretik az ápoltságot, és megbízható társaságot nyújtanak.

Forrás: www.be.chewy.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!