2022.02.04. 12:00:25 6019 207

Családi élet szervezése - Van már rendszerező falad?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gyermekeid vannak? Akkor valószínűleg te is tisztában vagy vele, hogy a logisztika egy vállalatvezető kompetenciáit igényli néha. Három vagy több gyerekkel pedig tényleg mindent bele kell adni, hogy flottul menjenek a dolgok. A családi élet megszervezése tehát koránt sem piskóta, de egy kis kreativitással minden megoldható.

Naptár, szervezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Naptár, szervezés

A rendszerező fal ötlete úgy jött, hogy olyan megoldások után böngésztem a neten, amivel kielégíthetem, azt az igényemet, hogy amikor valami elfogy, vagy eszembe jut a bevásárlással kapcsolatban, akkor azt azonnal le tudjam írni - és a papír ne keveredjen el-, a végén pedig egy lista kerekedjen belőle. A telefonom vagy a laptopom nyomkodása nap közben nem igazán lehetséges..., így marad a klasszikus papír-toll megoldás. Nem akarunk minden második nap boltba futkározni, viszont a gondolataim gyorsan elillannak 3 pici gyerek, egy kutya és egy itthonról dolgozó férj mellett... :D Csak egy mágnestáblát kerestem, de sokkal menőbbet találtam végül.

Családi tervező fal

Ne csak egy naptárban vagy egy mágnestáblában gondolkozz, ennél sokkal többet ki lehet hozni a dologból! Ha van egy üres falfelületed, akkor ne habozz, aggasd tele hasznos és dekoratív szervező-tervező alkalmatosságokkal.

Jöhet ide palatábla, amire krétával lehet írni, zsinóros képkeret, amire felcsíptetheted a teendőket, klasszikus naptár vagy mágnes tábla, parafa tábla, amire rajzszöggel kiszögelhetsz bármit. Tényleg csak a hely nagysága és a fantáziád szabhat határt neki, hogy milyen segédletekkel szervezed meg a család életét. Lehet végre kijelölt helye a bevásárló listának, a heti menünek, a szabadidős és iskolai programoknak, fontos teendőknek, az egyéb aktualitásoknak és még mutatós is lesz!

Családi tervező, ötletekCsaládi tervező, ötletek

Tedd dekoratívvá és személyesebbé

A minőségi darabok garantálják, hogy ne nézzen ki az egész szedett-vedettnek, így érdemes áldozni rá egy kicsit. Egy órával, egy-egy fényképpel pedig tényleg szép és személyes szeglete lehet ez a fal lakásunknak.

Fontos, hogy túl sok dolgot ne akarjunk ráerőszakolni, ne írjuk és ne aggassuk tele, rendszeresen tartsuk karban, hogy kiigazodjunk a teendőkön, és valódi segítség legyen, és ne átok. Tudjuk, a zseni a káoszban is eligazodik, de azért ebben az esetben a kevesebb néha több, és jobban átlátható mindenki számára. Ráadásul egy kaotikus fal már kevésbé mondható lakásunk díszének is.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...