2020.09.03. 13:22:24 7609 220

Csaknem 7600 méterig emelkedett David Blaine óriási színes léggömbökkel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Csaknem 7500 méter magasba emelkedett Arizonában óriási színes léggömbökkel az extrém mutatványairól híres David Blaine, mielőtt ejtőernyővel biztonságosan visszaereszkedett volna a földre - számolt be róla a The Independent online kiadása.

Lufik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lufik

"Csodálatos. Mintha lebegnék a levegőben" - mondta rádión földi stábjának az élményről.

Blaine a kísérlethez több tucatnyi nagy méretű léggömböt kötözött össze, és azokkal emelkedett fel az arizonai Page-ből. A kísérletnek az Ascension (Fölemelkedés) címet adta.

A YouTube élőben közvetítette a próbálkozást. Az eseménynek több mint 770 ezer nézője volt, s ezzel a legnézettebb élő közvetítés lett a videomegosztón.

A magasság miatt oxigénmaszkot viselő Blaine súlyokat ledobálva gyorsította a ballonos emelkedést.

A 47 éves férfi már korábban is számos kockázatos mutatványban vett részt. Egyebek mellett két napra befagyasztotta magát egy jégkockába a Time Square-en, és 35 órát töltött egy 20 méter magas, félméteres átmérőjű oszlop tetején állva New Yorkban.

A szerdai kísérlete durván fél óráig tartott. Miután elengedte a léggömböket, 30 másodpercig szabadeséssel közeledett a földhöz, mielőtt kinyitotta volna az ejtőernyőjét.

Blaine elmondta, hogy a mutatványra két éven át készült, többek között pilótaképzésen is átesett.

2012 óta ez volt az első élőben sugárzott mutatványa.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...