2017.12.15. 17:19:14 9253 304

Csak nők adják át a díjakat a hollywoodi színészcéh januári ceremóniáján
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nők szerepének erősítéséről fog szólni a hollywoodi színészcéh (SAG) januári díjátadója, amelyen csak nők fogják átadni a 13 színészi kategóriában kiosztott elismeréseket - írta a BBC News.

Kristen Bell | Fotó via wikipedia.org - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kristen Bell | Fotó via wikipedia.org

"Ez az év a nőkről szól" - mondta Kathy Connell, a január 21-i ceremónia vezető producere a The Hollywood Reporter hírportálnak.

"Ez egy közös tisztelgés a nők előtt, akik bátrak voltak és meg mertek szólalni" - tette hozzá Connell.

Megjegyezte: nem akarják háttérbe szorítani azokat a férfiszínészeket, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak idén, és ismerve a színészcéh tagjait, biztos benne, hogy mindenki meg fogja ragadni a lehetőséget, hogy lerója tiszteletét a nők előtt.

"Ez továbbra is egy díjátadó ünnepség. Nem azért gyűlünk össze, hogy bárkinek is szentbeszédet tartsunk. Számomra erős üzenet önmagában az, hogy ezen híres nők egy része színpadra lép az estén" - jegyezte meg Connell.

A díjakat átadó színésznők nevét még nem hozták nyilvánosságra. Eddig hagyományosan mindig egy férfi és egy nő adta át az elismeréseket.

A 24. SAG-díjátadó másik különlegessége, hogy először lesz házigazdája a ceremóniának, méghozzá Kristen Bell amerikai színésznő személyében.

Idén a legtöbb, szám szerint négy jelölést Martin McDonagh Három óriásplakát Ebbing határában című alkotása kapta a filmek kategóriájában. A tévés produkciók közül a Hatalmas kis hazugságok, a Stranger Things és a Glow érte el a legtöbb, négy-négy jelölést.

A színészek céhének ítélete gyakran egybeesik az amerikai filmakadémia döntésével, díjaik a legrangosabbak közé tartoznak a hollywoodi díjszezonban, amely hagyományosan az Oscar-díjátadóval ér véget. Az Oscar-szavazásra jogosultak legnagyobb csoportját a színészek céhe adja.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...