2024.10.26. 17:40:21 1174 47

Csak a pénzről szól! – 4+1 dal a piszkos anyagiakról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokszor mondjuk, hogy a pénz nem lényeges. Pedig legyünk őszinték: bizonyos szempontból nagyon is számít, sőt, nagyon is fontos. Igaz, a leglényegesebb dolgok, mint a szeretet, a figyelem, a boldogság pénzzel nem megvásárolhatóak, mégis a pénz mozgat mindent.

Pénz Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pénz Fotó: 123rf.hu

Családok szakadnak szét, háborúk törnek ki miatta. Mert hiába jó dolog, ha bánni nem tudunk vele. Az emberi kapzsiság pedig aztán tényleg nem ismer határokat, ahol sok a pénz, oda még több kell. Szerencsére, az ember nem csak telhetetlen, ha pénzről van szó, hanem nagyon kreatív is! Most nem a fifikásabbnál fifikásabb pénzszerzési lehetőségekre gondolok, hanem a pénzről és az azt körülvevő világról szóló zenékről. Szerintünk ezek a legjobbak! És szerinted?

Follow the Flow: Gavallér

Abba: Money, money, money

Bonbon: Hétvégi királylány

Bessenyei Ferenc: Ha én gazdag lennék

Madonna: Material girl

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...