2022.03.28. 10:59:15 5797 198

Csábos ajkak egyszerűen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy-egy tökéletes smink láttán hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az eredmény tökéletes sminkkellékek eredménye. Pedig trükközni a make-up terén is érdemes, sőt, nem egyszer olcsóbb, sőt szebb is a végeredmény. Íme, egy szuper tipp, ha gyönyörű ajkakra vágysz.

Ajkak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ajkak

Veled is előfordult, hogy a rúzsod nem csak eredeti funkcióját töltötte be, hanem használtad arcpirosítóként, vagy éppen szemhéjfestékként? Ha tökéletesen kifestett ajkakat szeretnél, nem kell nagybevásárlást tartani a közeli drogériában, elég, ha körülnézel a sminkcuccaid között!

Mire jó egy szemöldökceruza?

Arra, hogy gyönyörűvé varázsold ajkaid! Rajzold meg a szád kontúrját a szemöldökceruzáddal, majd vidd fel a kedvenc rúzsodat az ujjaid segítségével az ajkaidra. Közben a kontúrvonalat óvatosan satírozd el, szintén az ujjaid segítségével! És már kész is!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...