2022.10.19. 09:15:00 6582 239

CoolSculpting, avagy hideggel a zsírsejtek ellen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Valószínűleg a legtöbbünknek van néhány olyan testrésze, amelyet szívesen átformálna; vagy fogyni, vagy formásodni szeretnénk. Bármelyik is legyen a cél, a CoolSculpting egy olyan eljárás, amelyik segíthet annak leérésében, méghozzá műtéti beavatkozás nélkül!

Zsírfogyasztó kezelés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zsírfogyasztó kezelés

A CoolSculpting során a hideg hőmérsékletet használják a zsírsejtek elpusztítására, amiket aztán a szervezet feldolgoz és idővel kiürít. Ezt a folyamatot nevezik kriolipolízisnek (cryolipolysis), azaz zsírfagyasztásnak. A CoolSculpting nagyon hatékony az olyan makacs területek kezelésében, mint például a hasi zsír és a comb zsírja.

Hogy működik a zsírfagyasztás?

A szakszerűen képzett szakember az első kezelés előtt szakszerűen felméri a kezelendő területet, mivel van egy meghatározott zsírvastagság, ami alatt nem végezhető el a fagyasztás.
A testkontúros kezelés során egy bőrt védő gélpárnát és egy speciális applikátort tesznek a kezelt területre. Az applikátor szabályozott hűtést biztosít az érintett bőrterületnek, ami az alatta lévő zsírsejtek lefagyását okozza.
Az eljárás 35 percet vesz igénybe, és az eredmény a CoolSculpting kezelés után nagyjából két hónap múlva lesz látható.

A zsírfagyasztásra alkalmas személyeknek három kritériumnak kell megfelelniük:
- Normál testsúly,
- Lokális, kismértékű zsírterületeik,
- Alternatívát keres a műtéti úton történő zsírleszívás helyett.
Nem ajánlott viszont a kezelés többek között várandóság alatt, vérhígító szedése mellett, valamint vese, máj, és daganatos betegség fennállásakor.

Mik a CoolSculpting előnyei és hátrányai?

A kriolipolízisnek számos előnye van, mivel ez egy biztonságos és hatékony eljárás, minimális mellékhatással, amely általában átmeneti zsibbadásban vagy a kezelt terület bizsergésében merül ki. Fontos, hogy nem maradnak hátra hegek és nincs a kezelés után felépülési idő sem.
Amennyiben nem megfelelő szakember végzi a kezelést, előfordulhat, hogy a túl hideg applikátor bőrfelületet és idegeket is károsíthat.
Az elvesztett zsírt könnyen visszanyerhetjük, ha nem változtatunk életmódbeli - étkezési és sportolási - szokásainkon.

Amint látható, ez nem egy fogyókúrás eljárás, nagy mennyiségű zsírszövet eltávolítására nem alkalmas ez a szépészeti lehetőség. A zsírfagyasztás eredménye pedig számos tényezőtől függ, beleértve az életkort, a súlyt és az életmódot, de kezelések hatása általában tartósnak mondható.

Forrás: www.womendailymagazine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...