2018.04.23. 13:29:13 9693 289

Cipőfűző és Tom Cruise – De hogy jönnek ők össze?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amíg ott van, észre sem vesszük. Amint eltűnik, máris „hiányzik”, sok bosszúságot okozva ezzel a reggeli rohanós készülődések alatt. A cipőfűző végét összefogó kis műanyagról beszélek, ami, ha elvész, a fűző vége elkezd bomlani, és rohanhatunk is újért a cipészhez! Vaaaaagy…

Cipőfűzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cipőfűzés

… megpróbálkozhatunk a javításával is. Egyrészt olcsóbban megússzuk, másrészt nem kell a cipőnk színéhez passzoló árnyalatú cipőfűzőt keresgélnünk. A haushaltstipps.net oldaláról gyűjtöttünk Nektek két lehetséges javítási módszert is. És hogy hogy kerül ide Tom Cruise? Na, a végén majd meglátjátok!:-)

Egy kis lakkot neki!

Ha van otthon színtelen körömlakkod (esetleg a fűző színéhez nagyon hasonló lakk:-)), kend be a végeit a lakkal. Így biztosan nem bojtosodik ki, illetve tovább!

Elő a „tixóval”!

Ha még a fűző kirojtosodása előtt sikerül észrevenned a kis pöcök eltűnését, tekerd körbe a cipőfűző végét egy kis tixóval! Ha már kicsit „bojtos” a fűző vége, a művelet előtt mindenképpen vágd le a sérült részt.

Na, és akkor jöjjön Tom Cruise!

És hogy hogy is kerül ide a sármos, felettébb szexi mosolyú sztár? Emlékeztek még a Koktél című filmjére? És arra a jelenetre, ahol arról filozofálgatnak filmbéli szerelmével, hogy hogyan is lehetne meggazdagodni? No, ott esik szó erről a kis műanyagról, amit ők mókásan fűző szorító pöcöknek neveznek. Sajnos, a jelenetet csak angol nyelven találtam meg, de azért az egyik betétdalt érdemes megnézni, nem kevés szexi Tom Cruise-mosollyal van megfűszerezve!

És íme, a cipőfűzős jelenet angol nyelven:

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Svéd uborka télire – félúton a vegyes vágott és a csemege uborka között

Végre igazán finom, uborka ízű az uborka -akinek már sikerült tök illetve víz ízű uborkát vásárolnia, az tudja, hogy miről beszélek -, így most érdemes eltenni, illetve frissen elkészíteni. Ha a hagyományos uborka salátát már meguntad, próbáld ki a svédek kedvencét, és rakd el télire.

Villámgyors gyümölcsös sütik

Nyaralás közben, főleg a nagy kánikulában az ember nem szívesen tölti az időt a konyhában, ha nem feltétlenül muszáj. Otthon főzőcskézünk, de ezt a folyamatot minél gyorsabban és hatékonyabban szeretnénk letudni. Azonban azt is figyelembe kell vennünk, hogy amellett, hogy gyorsak vagyunk érdemes hatékonyan is gondolkodni. Lehetőleg kis energiabefektetéssel nagyobb mennyiségű falatoznivalót készítsünk, ami laktató és nem is romlik a fejünkre azonnal, ha nem tesszük hidegre. Ilyenkor jöhet megoldásként szóba a gyorsan elkészíthető gyümölcsös süti. Praktikus, ízletes és bármikor fogyasztható, ha a család megéhezik. Nézzük milyen recepteket próbálhatunk ki.

Nem bírsz leállni a befőzéssel? – Készíts hagymalekvárt!

A nyár vitathatatlanul a lekvárok, befőttek, savanyúságok, vagyis az ízek télire történő elmentésének időszaka. Már nálad is sorban állnak a kamrapolcon házi készítésű finomságok, de úgy érzed, még hiányzik valami, a lenti recepttel bővítheted a repertoárt. Készíts hagymalekvárt!