2018.04.23. 13:29:13 10515 290

Cipőfűző és Tom Cruise – De hogy jönnek ők össze?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amíg ott van, észre sem vesszük. Amint eltűnik, máris „hiányzik”, sok bosszúságot okozva ezzel a reggeli rohanós készülődések alatt. A cipőfűző végét összefogó kis műanyagról beszélek, ami, ha elvész, a fűző vége elkezd bomlani, és rohanhatunk is újért a cipészhez! Vaaaaagy…

Cipőfűzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cipőfűzés

… megpróbálkozhatunk a javításával is. Egyrészt olcsóbban megússzuk, másrészt nem kell a cipőnk színéhez passzoló árnyalatú cipőfűzőt keresgélnünk. A haushaltstipps.net oldaláról gyűjtöttünk Nektek két lehetséges javítási módszert is. És hogy hogy kerül ide Tom Cruise? Na, a végén majd meglátjátok!:-)

Egy kis lakkot neki!

Ha van otthon színtelen körömlakkod (esetleg a fűző színéhez nagyon hasonló lakk:-)), kend be a végeit a lakkal. Így biztosan nem bojtosodik ki, illetve tovább!

Elő a „tixóval”!

Ha még a fűző kirojtosodása előtt sikerül észrevenned a kis pöcök eltűnését, tekerd körbe a cipőfűző végét egy kis tixóval! Ha már kicsit „bojtos” a fűző vége, a művelet előtt mindenképpen vágd le a sérült részt.

Na, és akkor jöjjön Tom Cruise!

És hogy hogy is kerül ide a sármos, felettébb szexi mosolyú sztár? Emlékeztek még a Koktél című filmjére? És arra a jelenetre, ahol arról filozofálgatnak filmbéli szerelmével, hogy hogyan is lehetne meggazdagodni? No, ott esik szó erről a kis műanyagról, amit ők mókásan fűző szorító pöcöknek neveznek. Sajnos, a jelenetet csak angol nyelven találtam meg, de azért az egyik betétdalt érdemes megnézni, nem kevés szexi Tom Cruise-mosollyal van megfűszerezve!

És íme, a cipőfűzős jelenet angol nyelven:

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...