2023.11.01. 12:10:00 5921 218

Címadó november: Köszöntsük a hónapot stílusosan!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Most már hivatalos: Kettőt pislogunk és máris itt az évvége! Azonban ahogy októbernek is kijutott abból, hogy igazán október lehessen, ne rohanjuk át novemberen sem a decemberi előkészületeket intézve!

Beköszöntött a november! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Beköszöntött a november!

Amikor azon gondolkodtam, hogy mitől november a november, arra jutottam, hogy ez a hónap bizony jóval több, mint a szürke ősz utolsó pár hete. Van, hogy nyomasztó, amit a hozzá kapcsolódó ünnep is okozhat, de ugyanúgy lehet új remények bölcsője is. November sokszínűségéről meséljenek tehát a hozzá kapcsolódó művek:

Könyvek:

Aurora Rose Reynolds: November előtt

Adott egy lány, akit taszítanak egy rosszfiúk, és adott egy rosszfiú, akit vonzanak a kihívások. A fiú mindennél jobban meg akarja szerezni magának a lányt, akit történetesen Novembernek hívnak.

Colleen Hoover: November 9.

Mit tehet egy ihlet nélküli író, ha váratlanul találkozik a Múzsájával? Minden évben ugyanazon a napon találkozik vele, hogy merítsen a történeteihez.
Mit tehet egy lány, ha egy távoli városba költözése előtt találkozik egy olyan férfival, aki iránt vonzalmat érez? Minden évben ugyanazon a napon találkozik vele.
Vajon lehet-e ebből az egyenlőtlen kapcsolatból igaz szerelem, vagy szívfájdalom lesz a nő jutalma?

Fejős Éva: November lánya

Egy eddig gondtalan életet élő fiatal lánynak hirtelen fel kell nőnie, amikor apját váratlanul bűncselekmény elkövetésével vádolják meg. Ártatlanságát bizonyítandó egy ismerősével nekiállnak felgöngyölíteni a szálakat, amelyek egészen Dél-Amerikáig viszik őket.

Dalok:

Guns N’ Roses - November Rain

Videó:

NOX - November

Videó:

Sleeping With Sirens - "November"

Videó:

Filmek:

Édes november (2001)

Egy mogorva üzletember és egy halálos betegségben szenvedő lány furcsa, mégis sorsszerű találkozása adja a film gerincét. A férfi nem tudja, de a csipkelődő lány csak egy-egy hónapra választja ki a partnereit, és most éppen novembert írunk…

November (2004)

Mit tehet az a nő, akinek barátja egy erőszakos cselekmény során veszíti el életét? Szinte beleőrül a fájdalomba. Nincs ez másként a fotós Sophie esetében sem, csak hogy őt a tragédia hatására már képtelen lesz kitörni a képzelet világából.

Novemberi gyilkosság (2017)

Egy San Munson regény filmadaptációja, amelyben a rendőrség bandaháborúra fogja egy fiatal fiú meggyilkolását. Az áldozat barátja azonban úgy véli, hogy egyáltalán nem erről van szó, így saját nyomozásba fog, amely során komoly döntéseket is meg kell hoznia.

Forrás: youtube.com, libri.hu, port.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...