2022.06.25. 17:45:06 7516 254

Cicapolc, simogatókesztyű és társai – Technikai vívmányok lelkes gazdiknak és házi kedvenceiknek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gazdinak lenni - legyen cicánk, kutyánk, vagy bármilyen négylábú, esetleg tollas, pikkelyes kedvencünk – egy életérzés. Egyértelmű, hogy felelős állatbarátként arra törekszünk, hogy családunk ugató, nyávogó, csicsergő tagjának minél komfortosabbak legyenek a hétköznapjai. Szerencsére, ebben manapság a technika is a segítségünkre lehet.

Vizes macska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vizes macska

Dizájnos macskabútorokból, menő kutyaházakból, csilli-villi játékokból eddig sem volt hiány, ám jó tudni, hogy a gyorsan fejlődő technika sem hagyott minket cserben, ha négylábú kedvencünknek szeretnénk kedveskedni valamivel. Szuper technikai találmányok teszi komfortosabbá a mi, és boldogabbá kutyáink, macskáink életét.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...