2015.06.10. 16:41:08 6894 279

Botrányosak a magyar fizetések!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Európai viszonylatban egyszerűen felháborító és sokkoló, hogy hol tart Magyarország a fizetések tekintetében, különösen látványos ez, ha a minimálbéreket hasonlítjuk össze. Már pedig rengetegen élnek minimálbérből.

Munkabér - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Munkabér

Miközben az árszínvonal egyáltalán nem alacsonyabb, ha például az alapvető élelmiszereket vagy a ruházati cikkeket hasonlítjuk össze mondjuk Nagy-Britanniával. Talán csak lakások, házak és albérletek ára magasabb, mint itthon, de a rezsi például nem.

Arról ne is beszéljünk, hogy a csőd szélén táncoló Görögországban is nagyjából a duplája a minimálbér, mint itthon. Luxemburg elérhetetlen távolságra van.

Nézd meg a grafikont!

Minimálbérek az EU-ban | MTI grafikaMinimálbérek az EU-ban | MTI grafika

Forrás: kisalfold.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...