2020.01.12. 16:34:09 7109 223

Borús, sokszor ködös idő várható a jövő héten
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jellemzően borult, ködös idő várható a jövő héten, néhol havazás is lehet. Emellett hidegre kell számítani, többfelé napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Időjárás előrejelzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Időjárás előrejelzés

Hétfőn túlnyomóan borult, párás, helyenként tartósan ködös időre lehet számítani, a Dunántúlon van esély arra, hogy szakadozottabb legyen a felhőzet. Főként a ködös tájakon alakulhat ki néhol ónos szitálás, hószállingózás. A tartós, sűrű köd veszélye miatt az egész országra figyelmeztetést adtak ki. A leghidegebb órákban mínusz 6 és mínusz 2, napközben mínusz 2 és plusz 3 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden és szerdán is borult, párás, foltokban ködös lesz az idő, legfeljebb a Dunántúlon helyenként süthet ki hosszabb-rövidebb időre a nap. Elszórtan szitálás, ónos szitálás várható. A minimumhőmérséklet mínusz 5 és 0, a maximumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 4 fok között valószínű, de a napos helyeken 7 fok is lehet.

Csütörtökön és pénteken is borult, párás, helyenként ködös lesz az idő, legfeljebb kis területen - pénteken inkább a Kisalföldön - lehet napsütés. Elszórtan szitálás, ónos szitálás várható. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és 0, a legmagasabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között valószínű.

Szombaton többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, főként a Dunántúlon alakulhat ki elszórtan havas eső, havazás. A leghidegebb órákban mínusz 5 és 0, napközben mínusz 2 és plusz 3 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd nyugat felől felszakadozik a felhőzet. Elszórtan fordulhat elő havazás, havas eső. A minimumhőmérséklet mínusz 6 és 0, maximumhőmérséklet 0 és plusz 4 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...