2018.11.22. 17:54:52 8130 272

Borúra derű a Postmodern Juke Box hangulatos zenéivel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha a borús, esős idő miatt rosszabb a kedved, hadd ajánljunk figyelmedbe a Post Modern Jukebox zenei formációt, amely egy fiatal művészekből álló csapat, akik új slágereket dolgoznak fel vintage stílusban. Igazi ború űző dallamok!

Postmodern Jukebox | fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Postmodern Jukebox | fotó via youtube.com

A kedvencünk

Rihanna Umbrella című slágere a Singing in the Rain stílusában éppen aktuális! ;)

Egy kis basszus

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...