2024.05.29. 15:35:19 5748 192

Bornapokkal várják a hétvégén a vendégeket Tokajban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyolc borászati kiállítóval, gasztronómiai és kézműves vásárral, valamit színpadi programokkal várják a vendégeket hétvégén a Tokaji Bornapokon.

Bor Fotó:123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bor Fotó:123rf.hu

A belvárosi boros standok mellett a rendezvény ideje alatt számos borászat nyitott pincékkel várja a látogatókat. A bornapokhoz számos partner csatlakozott. A Tokaji Borászok Asztaltársasága ismét képviselteti magát a programon, a borkóstolók és vezetett pincelátogatások mellett a legtöbb helyszínen különleges gasztronómiai élvezeteket is ígérnek a fesztiválozóknak. A háromnapos rendezvényt a tokaji belvárosban zajló fejlesztési munkálatok miatt nem a megszokott Kossuth téren, hanem az azt övező utcákban tartják. Emiatt több forgalomkorlátozásra is számítani kell a közlekedőknek. A "több helyszínen, élőben a borászokkal" szlogennel zajló nyárindító rendezvényen adják át a Polgármesterek borát is, ami a borvidék települései által összeadott szőlőből készülő, kereskedelmi forgalomban nem kapható borkülönlegesség.

A Tokaji Bornapokon a helyi és térségbeli zenekarok koncertjei mellett június 1-jén, szombaton este Zséda a Fesztiválkatlanban lép fel, vasárnap pedig a kubai Habana Social Club-ot láthatják az érdeklődők a Paulay Ede Színházban.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...