2018.10.03. 07:51:27 9761 282

Boldogság? Siralmas képet fest a díjnyertes rövidfilm!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mi a boldogság? Egy érzés. Jön és megy, ahogy a többi érzés az életünkben. Valamiért mégis ennek az érzésnek nagyobb jelentősége van, mint a többinek. Hajszoljuk. Vágyakozunk utána. Csak ezt akarjuk érezni, mert csak akkor jó nekünk. Legalábbis ezt sugallják.

Boldogság, élet - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldogság, élet

Ezt sugallják a reklámok, a legjobb barátnőnk, a munkatársunk, a mozifilmek, a popkultúra, a média. Ez ömlik ránk az utcán a plakátokról, a tévéből, az okostelefonunkból. A fogyasztói társadalom legnagyobb tévhite pedig az, hogy a boldogságot meg lehet venni. Pedig dehogy!

A következő rövidfilmben látható patkánytársadalom félelmetes görbetükröt mutathat annak, aki hajlandó felismerni a párhuzamokat, és talán tudunk változtatni a saját és környezetünk hozzáállásán is. Aztán reméljük, hogy egy bolond százat csinál, és vége lesz egyszer ennek az őrületnek, addig is próbáljuk meg túlélni ép ésszel (és egészséges testtel, lélekkel).

Gratulálunk a díjnyertes animátornak, Steve Cuttnak, ez bizony telitalálat lett:

A film persze túloz, hogy biztosan átjöjjön az üzenet (a pénz nem boldogít, szállj ki a mókuskerékből, legyen életed stb.), és természetesen azért ennél árnyaltabb a kép: szerencsére vannak jó páran, akik nem állnak be a sorba. Mindenesetre a modern világnak azért megvannak a maga hibái, és ezekre nagyon jól felhívja a figyelmet a kisfilm.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...