2015.09.07. 20:15:46 10908 297

Boldog nagyszülők világnapját!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha semmi nem megy jól a családban, hívd a nagymamát! - tartja egy közmondás. És milyen igaza van. Sokaknak jelenti ma is a nagymama az összetartó kapcsot, az erőt a családban. Szeptember 7-én több országban ünneplik a nagymamákat és a nagypapákat. Ma már Magyarországon is több helyen megemlékeznek erről a napról, így teszünk mi is.

Nagypapa unokával - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nagypapa unokával

A nagymama az, aki letörli a könnyeidet, akinek a puszta jelenléte is megnyugtat, és aki mindig a "javadat akarja". Bölcsességeket tanulhatsz tőle, de előfordul, hogy éppen megmosolyogtat, mint ahogy a következő videókon is láthatjuk.

A nagyik is lehetnek viccesek

A nagypapák néha a háttérbe húzódnak, de az élet praktikus dolgaira ők tanítják meg a fiúkat, akik félig könnyes szemmel, de világhódító büszkeséggel fogják mondani: "Ezt még a papa tanította!".

Ilyen szomorú, amikor elmegy a nagypapa

A papa, a mama és egy webkamera

A nagypapa és a nagymama együtt világi jó "cimbik", akiket lenyűgöznek a modern kor vívmányai, mint például a webkamera:

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...