2020.12.24. 18:00:46 11939 284

Boldog karácsonyt kívánunk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A PROAKTIVdirekt Életmód klub és magazin kollégái és szerkesztősége nevében boldog karácsonyt kívánunk kedves olvasóinknak és klubtagjainkat. Köszönjük, hogy velünk voltatok 2020-ban is!

Boldog karácsonyt kívánunk! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog karácsonyt kívánunk!

2020 nem volt egy egyszerű év, sokaknak okozott nehézségeket, megoldandó problémákat, előre nem látható eseményeket. Bízunk benne, hogy a legfontosabb információk mellett egy kis kikapcsolódást és szórakozást is nyújtottunk nektek ezekben a kiszámíthatatlan időkben.

Reméljük, hogy jövőre is találkozunk minden olvasónkkal, játékosunkkal.

Kellemes ünnepeket kívánunk Nektek!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...