2014.05.04. 13:30:00 6528 20

Boldog és harmonikus élet a kineziológia segítségével!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Életed folyamán jelentkezhetnek olyan problémák, vagy akadályok, amelyekkel kapcsolatban érezheted úgy, hogy hosszabb ideig, vagy egyáltalán nem tudsz megbirkózni. Idegessé, stresszessé válhatsz, fizikai tüneteket produkálhatsz, például fejfájást vagy gyomorégést. A most induló cikksorozatban az alkalmazott kineziológia One Brain módszerével ismerkedhetsz meg, amely elméleti és gyakorlati segítséget kínál a kiegyensúlyozott, teljes élet kialakítására.

Homlok-tarkó fogás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Homlok-tarkó fogás

A kineziológia alternatív és kiegészítő, képesség és készségfejlesztő módszer, amelynek különböző ágai terjedtek el a világon. A One Brain ágát az 1980-as évek óta használják, Magyarországon ez az egyik legelterjedtebb irányzata. A rendszer alapja a test, a lélek és a szellem egységesítése, melyet a jobb és a bal agyfélteke integrálása, együttműködése révén érhetünk el. Eszköztárában megtalálható többek között az ősi, távol-keleti meridiánrendszeren alapuló tanok ötvözése, a Bach esszencia, vagy a numerológia alapjai.

Blokkolt energiák a stressz miatt

Amikor megoldatlannak ítélsz egy problémát, vagy a munkahelyeden stresszelsz, testedben blokkolódik az életenergia áramlása. Ezek további érzelmi vagy fizikai problémákhoz, betegséghez vezethetnek. A One Brain segítségével oldjuk ezeket az érzelmi blokkokat, újra elindítva a szabad energiaáramlást a testben.

Izomteszteléssel információkat kapunk

A One Brain módszerének alapvető eszköze az izomtesztelésen alapuló érzelmi stresszoldás Ez lehetővé teszi, hogy megismerjük azokat az érzelmeinket vagy magunkkal kapcsolatos információkat, amikről nem tudunk, vagy nem akarunk beszélni, vagy tudomásul venni. Az izomtesztelés az alkar izomtónusának vizsgálata, az alkarra gyakorolt enyhe nyomás által. A test így válaszol a feltett kérdésekre. Ezzel a módszerrel képesek vagyunk pontos és új információkat kapni érzelmeinkről, így azonosíthatjuk a probléma gyökerét, és különféle korrekciós technikákat alkalmazva oldjuk a negatív érzelmi töltést. Így helyreállhat a test energiaegyensúlya, aktivizálódhat az öngyógyító mechanizmusa.

Választás – életünk mozgatórugója

A probléma gyökerének azonosításával jobban megismerhetjük önmagunkat, döntéseink mögött húzódó érzelmeinket. Amikor a stressz oldódik testünkben, a sokszor érzett tehetetlenséget felváltja az érzés, hogy végre szabadon választhatunk bármilyen helyzetben. Megoldódhatnak a múlt egyes kérdései, és képesek vagyunk örömtelibb és felelősségteljes életet élni, felvállalva teljes valónkat. A kineziológiával nem végzünk tüneti kezelést, hanem számos területen hatékonyan segít.

Néhány példát említek a teljesség igénye nélkül:

  • lelki egyensúly, harmónia megtalálása,
  • kapcsolatainkban jelentkező problémák,
  • munkahelyi stressz,
  • életút elakadása,
  • önbizalom növelése,
  • konfliktusok, feszültségek, tanulási nehézségek,
  • szenvedélybetegségek stb.

Gerzsenyi Krisztina

a téma szakértője

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...