2018.01.22. 12:29:13 11232 348

Bohém pontok a lakásban – Gondtalan kikapcsolódás otthon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tagadhatatlan a színes textúrák és az etnikai minták népszerűsége, amiket a színkavalkád szerelmesei lakáskiegészítőként is szívesen felhasználnak. Ha te is szeretnéd barátságosabbá tenni lakásodat, hozz létre bohém kis szigeteket a kedvenc helyiségeidben!

Hangulatos hálószoba2 | Forrás: copperandcross.com.au - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hangulatos hálószoba2 | Forrás: copperandcross.com.au

Ez a stílus ráadásul mindig jobb kedvre derít egy-egy stresszes nap után is. Azonban arra figyelj, hogy ne zsúfold túl a helyet, dolgozz egy előre megálmodott színpalettából: egymáshoz illő tónusokat és textúrákat válassz.

Téglafal a konyhában

Meghatározó felületként csodás tégladíszítést építhetsz be. Egy kis ötletességgel bármelyik helyiségben elképzelhető, ne ragadj le a nappalinál, a konyhában is mutatós. A tégla színéhez barnás és sárgás színű dekoráció passzol. A nyitott polcokra pedig rusztikus, zöld tartozékok kerüljenek.

Színpompás étkezősarok

Túlzások nélkül használhatod a fényes árnyalatokat, ha a vibráló bútorok mellé visszafogott kiegészítőket választasz.

A háló, mint menedékhely

Nyugodt, visszafogott szobára vágysz, ahol tökéletes összhang uralkodik? Részesítsd előnyben a klasszikus világos színeket a falak festésekor és a bútorok beszerzésekor. Ezek pompás hátteret fognak nyújtani a vidám párnákhoz vagy a színes ágytakarókhoz. Antik hatású térképekkel teheted egyedibbé a hálót, a hatás megkoronázásaként pedig világíthatsz csupasz villanykörtékkel.

Mintákkal teli nappali

Kezdd egy hatalmas, színes és mintákkal teli szőnyeggel a bohémosítást. Rétegezd a különböző textúrákat, és szerezz be néhány jópofa puffot is a kanapé mellé. Figyelj arra, hogy összhangban legyenek az árnyalatok!

Forrás: hunker.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...