2018.03.19. 10:50:48 20685 436

Beragadt, elakadt, nem működik? – Így tartsd karban a cipzáradat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeretjük a gombokat is, naná, de a cipzár egy nagyon jó kis találmány. Pláne, ha jól működik, nem akad el a kabát/táska/csizma közepén, amikor mondjuk éppen nagyon sietnénk valahová. Egyéb cipzár elakadásról meg aztán ne is beszéljünk…!:-)

Cipzár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cipzár

Szerencsére, kis odafigyeléssel megóvhatjuk magunkat a fentebb írt kellemetlenségektől, és cipzárunk élettartamát is meghosszabbíthatjuk. Továbbá, elkerülhetjük e „zár” cseréjével járó igencsak kellemetlen, sokszor bosszantó perceket, vagyis inkább órákat – valljuk be, ez sem egy elhanyagolható szempont.:-)

Elakadtál?

Kevés kellemetlenebb dolog van öltözködés közben, mint amikor elakad a kabátunkban, csizmánkban, nadrágunkban a cipzár. Ilyenkor elő egy darabka szappannal, esetleg ceruzával, és húzkodd meg az elakadt cipzáron a szappant vagy a „ceruzabélt”. Máris újra könnyedén gördül majd végig a zár a „sínen”.

Letörött?

A fenti dologhoz hasonlóan nem kis bosszúságot okozhat az is, ha például letörik a cipzár fogantyúja, és ezért nem tudod felhúzni. Ilyenkor hívj segítségül egy gépkapcsot! Tűzd a letörött rész helyére, és máris folytathatod az öltözködést! Ha pedig van egy kis időd, akár be is tekerheted az adott ruhadarab színéhez passzoló cipzárral a kapcsot, hogy teljes legyen az összhang. Így, amíg egyéb gondja nem lesz a cipzárnak, addig megúszhatod cserét is.

Húzd fel!

Ne csak öltözködéskor figyelj arra, hogy fel, illetve be legyen húzva a cipzár a nadrágodon, kabátodon, hanem mosáskor is. „Zárd be”, mielőtt a mosógépbe teszed, így meghosszabbíthatod a cipzár élettartamát, illetve beragadás is kevésbé lesz majd jellemző rá.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Párna a tökéletes alváshoz - Hogyan került egyáltalán képbe ez az alvóeszköz?

Az első emberek fekvőhelyét száraz falevelek vagy szénahalom képezhették, ám a későbbiek folyamán már egyre inkább arra törekedtek, hogy kényelmesebb megoldásokat keressenek éjszakai pihenésük idejére. A sátraikban már előfordultak állatbőrök, melyek puhább, komfortosabb fekvőhelyet kínáltak számukra. Hogyan alakultak ki és formálódtak a történelem folyamán az alváshoz szükséges kellékek? És vajon milyen típusú, formájú, anyagú párnára hajtva a fejünket ébredhetünk frissen, üdén, kellemetlen fájdalmak nélkül? Ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat az alábbiakban.

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

A nyár lédús és édes csemegéje: a tápanyagokban gazdag dinnye

A nyári szezontól leválaszthatatlanná vált dinnye tápanyagban gazdag, édes, lédús, zamatos és kiváló forrása a rostoknak, a K-vitaminnak, a káliumnak és a réznek. Mitől válik még tökéletes „nyári snack”-ké ez a C- és B6-vitaminban is bővelkedő, a tökfélék családjába tartozó haszonnövényfaj?