2023.03.17. 10:59:56 6293 272

„Beporoztak”? – Így szabadulj meg a ruhádon maradt virágportól
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Végre, végre és végre, itt a várva várt tavasz. Örömmel tölti el a szívünket, hogy látjuk, ahogy a természet kizöldell, minden virágba borul. Ilyenkor átölelnénk az egész világot. Ám ebben a nagy ölelkezésben sokszor a virágpor is a ruhánkon landol.

Virág, virágpor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Virág, virágpor

Ez sajnos elég bosszantó tud lenni, merthogy a virágpor nem túl kellemes, sőt, rendkívül ragaszkodó foltot tud hagyni. Hogy hogyan is szabadulhatsz meg ettől a makacs kellemetlenségtől? Íme, a megoldás, csak szépen sorjában!

Csak szárazon!

Ahogy meglátod a foltot, mindjárt víz után nyúlnál, hogy azonnal eltüntesd azt? Ne tedd, a folyadékkal csak még jobban „beledöngölöd” a port az anyagba. Először alaposan porold le a ruhádat, és semmiképpen ne a vízzel próbálkozz!

Hadd ragadjon!

Ha a nagyját eltávolítottad, akkor most jöhet egy kis ragacs. Végy a kezedbe celluxot, és ragaszd óvatosan a problémás részekre! Nagyon odafigyelve távolítsd el a ragacsot, úgy, hogy lehetőleg minél több virágpor ragadjon rá!

Egy kis tunkolás jöhet?

Egy vattapamacsra tegyél egy kevés alkoholt és ezzel töröld át a foltot, majd utána azonnal öblítsd ki meleg vízzel a problémás részt. Ez azért fontos, hogy az alkohol nehogy kárt tegyen az anyagban!

Csak a szokásos!

Ha minden lépésen végigmentél, nincs más hátra, mint az anyagnak megfelelő hőmérsékleten, programon kimosni a virágporba panírozott ruhaneműdet! És láss csodát, mosás után a foltnak nyoma sincs!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...