2016.05.19. 08:00:28 9028 308

Beindult az eperszezon – Itt szedheted magad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már kb. kilogrammonként 500 Ft-os áron szedhetjük az epret az ország több pontján! A „Szedd magad!” eperföldek már egytől-egyig megnyíltak vagy nyílnak a hétvégén, bár még bizonyára válogatni kell az érettebb szemeket. Mindenesetre megnyugtató, hogy nem fagyott le a termés, és egész jó áron telerakhatjuk a vödrünket vagy ládánkat. Itt van az idei lista!

Eperföld - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Eperföld

A magro.hu összeszedte, hogy hol mennyiért gyűjthetjük az epret, sőt még telefonszámokkal és megközelítési tanácsokkal is ellát minket, a hasznos információkat ittérheted el.

Hogyan tárold a friss epret?

Ez az eper, amit te magad szedsz és nincs megmosva egy kicsit jobban eláll azért majd a hűtőszekrényben, mint a bolti. Mindenesetre azért van egy-két praktika, amellyel tartósíthatod a kemény munkával megszerzett portékát:

Cikkajánló: 11 érdekesség, amit minden eperfüggőnek tudnia kell>>

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...