2016.05.19. 08:00:28 12208 315

Beindult az eperszezon – Itt szedheted magad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már kb. kilogrammonként 500 Ft-os áron szedhetjük az epret az ország több pontján! A „Szedd magad!” eperföldek már egytől-egyig megnyíltak vagy nyílnak a hétvégén, bár még bizonyára válogatni kell az érettebb szemeket. Mindenesetre megnyugtató, hogy nem fagyott le a termés, és egész jó áron telerakhatjuk a vödrünket vagy ládánkat. Itt van az idei lista!

Eperföld - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Eperföld

A magro.hu összeszedte, hogy hol mennyiért gyűjthetjük az epret, sőt még telefonszámokkal és megközelítési tanácsokkal is ellát minket, a hasznos információkat ittérheted el.

Hogyan tárold a friss epret?

Ez az eper, amit te magad szedsz és nincs megmosva egy kicsit jobban eláll azért majd a hűtőszekrényben, mint a bolti. Mindenesetre azért van egy-két praktika, amellyel tartósíthatod a kemény munkával megszerzett portékát:

Cikkajánló: 11 érdekesség, amit minden eperfüggőnek tudnia kell>>

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Párna a tökéletes alváshoz - Hogyan került egyáltalán képbe ez az alvóeszköz?

Az első emberek fekvőhelyét száraz falevelek vagy szénahalom képezhették, ám a későbbiek folyamán már egyre inkább arra törekedtek, hogy kényelmesebb megoldásokat keressenek éjszakai pihenésük idejére. A sátraikban már előfordultak állatbőrök, melyek puhább, komfortosabb fekvőhelyet kínáltak számukra. Hogyan alakultak ki és formálódtak a történelem folyamán az alváshoz szükséges kellékek? És vajon milyen típusú, formájú, anyagú párnára hajtva a fejünket ébredhetünk frissen, üdén, kellemetlen fájdalmak nélkül? Ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat az alábbiakban.

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

A nyár lédús és édes csemegéje: a tápanyagokban gazdag dinnye

A nyári szezontól leválaszthatatlanná vált dinnye tápanyagban gazdag, édes, lédús, zamatos és kiváló forrása a rostoknak, a K-vitaminnak, a káliumnak és a réznek. Mitől válik még tökéletes „nyári snack”-ké ez a C- és B6-vitaminban is bővelkedő, a tökfélék családjába tartozó haszonnövényfaj?