2018.10.05. 17:14:36 9937 300

Baba érkezett! – Ezekkel lepd meg az újdonsült családot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy kisbaba érkezése a családba, baráti társaságba mindig nagy öröm! Az első találkozásunk az aprósággal pedig maga a csoda! De mit vigyünk a picurkának, mit vigyünk az újdonsült szülőknek, hogy hasznos, mégis kedves ajándékkal lepjük meg őket?

Újszülött - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Újszülött

Néhány tipp, ha kifogytál volna az ötletekből!

Ami mindig jól jön!

Ha nem szeretnél mellényúlni, néhány édes kis babaruha biztos telitalálat lesz. Bodykra, rugdalózókra mindig szükség van, pláne, egy apróságnál, akinél bizony naponta akár több váltás ruha is elfogyhat. Igyekezz az évszak figyelembevételével ruhát választani a picinek! Legalábbis azt az évszakot, amikor majd hordani tudja a ruhácskát! Az sem baj, ha néhány mérettel nagyobbat veszel, általában pont a következő méretekből van kevesebb!

Lehet „SK” is az ajándék!

A saját készítésű ajándékok a legjobbak! Nincs ez másként most sem! Egy tábla, a baba neméhez passzoló színű háttérrel, rajt pedig az apróság minden fontos adatával (születési dátum, súly, „magasság”) kedves meglepetés lehet. A tábla persze tetszőlegesen bővíthető az apróság életének lényeges eseményeivel. Készíthetsz még saját magad által hímzett takarót is, mondjuk a baba nevét, esetleg születési dátumát „rápingálva”. Készíthetsz a baba nevével ellátott karkötőt is! Persze, ezt akár üzletekben, webshopokban is beszerezheted.

Ezzel sem lőhetsz mellé!

A pelenka sem maradhat ki a felsorolásból, valószínűleg nincs olyan szülő, aki ne örülne néha-néha egy-egy potya csomagnak! Ha elég kreatívnak és ügyesnek tartod magad (és spórolnál is), akár magad is készíthetsz belőle mostanság oly divatos pelenkatortát. Csak a képzeleted és a kézügyességed szab határt, hogy mit szeretnél a kis „tekercsekből” elkészíteni! Az interneten remek ötleteket találsz! Például itt van egy:

És ha sem időd, sem energiád, sem kézügyességed!

Szerencsére, ma már van lehetőség, arra, hogy ötletes módon járuljunk hozzá az újdonsült család „pelenkaköltségvetéséhez”! Drogériákban, a lakóhelyedhez közel lévő bababoltban biztos van lehetőség ajándékkártya vásárlására. Az összeg tetszőleges, és a kis család is arra használja fel, amire csak akarja!

Ötlet, forrás: haushaltstipps.net, youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában