2019.12.27. 17:54:27 6726 219

Az év elmúlik, de a fiatalságunk örök lehet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lassan elérkezik az óévbúcsúztatás ideje, amikor minden a csillogásról szól: a női ruhaüzletek fogasain csupa csipkével, flitterrel és strasszkővel díszített ruhaköltemény várja, hogy táncba vigyük. A sminkesek határidőnaplója is tele. Neked már nem jutott időpont? Semmi baj!

Arcbőr ápolása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Arcbőr ápolása

Van még pár napunk felkészíteni bőrünket arra, hogy az év utolsó éjszakáján csillámpor nélkül is ragyoghasson, hiszen a fodrászok, a táplálkozási szakértők és a sminkmesterek expressz tanácsai a rendelkezésünkre állnak.

Hidratáljunk sminkelés előtt is!

Az évek múlásával hormonszintünk csökken, a bőr szárazabbá válik. A sminkesek azt ajánlják, hogy hidratáló alapozóval támogassuk meg bőrünk nedvességtartalmát. A belső folyadékpótlásról sem szabad elfeledkeznünk, főleg a koccintások időszakában fontos az elegendő vízfogyasztás.

Alapot a szemfesték alá!

Hogy az éjféli csók idejére ne fusson össze a szemfestékünk az apró redőinkben, ne rétegezzünk egymásra túl sokat a szemhéjporból. Sokat fiatalíthatunk a szemünkön akkor, ha alapozunk a szemhéjon is. Léteznek öregedésgátló alapozók kimondottan a szemhéjra!

Kollagént kívül és belül is!

Az ifjúság forrásának nevezett kollagén italpor, tabletta és kapszula formájában is elérhető számunkra. Mindenképp fogyasszuk el a napi ajánlott mennyiséget, és a klinikailag hatásosnak minősített arckrémek közül is érdemes beszerezni. Annak, aki nem szereti a táplálék-kiegészítőket a C-vitaminban gazdag gyümölcsök – eper és zöldségek – paprika ajánlott a fiatalos ragyogáshoz.

Válasszunk tökéletes frizurát!

Ne hallgassunk azokra, akik azt vallják, hogy a hosszú haj a fiatalok kiváltsága! A szuper-rövid frizura nem mindenkinek áll jól. A jó frizura egy kissé felborzolható, modern, mégis kezelhető. Viszont a túl hosszú haj rálapulhat a fejünkre.

Az aszimmetrikus formák segítenek elvonni a figyelmet a kevésbé eltüntethető mimikai ráncainkról is, míg a számunkra túl sötét hajszín kiemelheti azokat. Egy jól megválasztott frufruval is fiatalabbnak tűnhetünk!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...