2016.01.31. 18:42:18 8420 334

Az étcsoki és az óvodás első találkozása – vicces videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A gyerekek alapvetően édesszájúak, és valljuk be, hogy az étcsokoládét a felnőtteknek is meg kell szeretniük. Ahogy a jó száraz borhoz, az olívabogyóhoz, az érett sajtokhoz, úgy az étcsokoládéhoz is fel kell nőni. Valahogy a sok édes csokoládé után hozzá kell szokni a keserűséghez, de ha egyszer rákaptál az igazi ízére, akkor értékelni fogod. De magyarázza el ezt valaki ezeknek a gyerekeknek is!

Étcsoki | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Étcsoki | Fotó: 123rf.com

Mókás arcokat vágnak a kis óvódás korú gyerkőcök, amikor életükben először kóstolják meg az étcsokoládét. Vicces 30 másodperc következik!

"Az első étcsokim!" - "Mosolyalbum"

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...