2015.11.27. 08:25:29 5278 195

Az éneklés közben csukló kisfiú a legújabb sztár – vicces videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az internet legújabb sztárja az a bátor kisfiú, aki egy focimeccs kezdetén, szűnni nem akaró csuklása közepette is elénekelte az ausztrál himnuszt. Nos, ilyen az, aki soha nem adja fel. Akkor sem, ha (el)csuklanak a hangok, és ha körülötte mindenki rajta mosolyog. :)

Ethan, 8 éves | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ethan, 8 éves | Fotó: youtube.com

A 7 éves Ethan az előadás végén mindenkivel lepacsizott, ahogy kell. Hihetetlen vicces ez a videó és tündéri ez a kisgyerek, és azt hiszem mindenkinek példát mutat arról, hogyan tartsunk ki, és hogyan ne adjunk fel egy látszólag veszett helyzetet. A végén még sztár lesz ebből a kölyökből! :) Gratulálunk a szülőknek a neveléséhez.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...