2021.12.29. 09:30:00 7867 221

Az egyetlen, ami az újévi bulihoz kell: DIY léggömb füzér
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Láttad a legújabb ünnepi dekorációs trendeket? A szárított virágkoszorúkat és a neon ünnepi táblákat mellett van még egy, talán a mi kultúránkhoz kicsit közelebb álló dekorációs őrület is., Aki az Instagram és a Pinterest hírcsatornákat egyaránt figyeli, az biztosan a homlokára csap most: hát persze, hogy a léggömb füzér! Ezek a művészien elrendezett, összefüggő léggömbdíszítések először a babaváró bulikon és az esküvőkön tűntek fel, de mostanra bármely esemény helyszíne feldobható velük.

Dekoráció lufi füzérrel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dekoráció lufi füzérrel

A léggömb füzér azért is nagyszerű megoldás a szilveszteri bulik dekorációjaként, mert fotófalként is nagyszerűen beillenek, és a konfettitől eltérően egyszerű eltüntetni a helyiségből. A kedvenc színeink vagy egy bizonyos tematika alapján is összeállítható, változatos formák hozhatók létre belőle, ráadásul tetszőleges méretben készítheted el.

Mennyibe kerül egy léggömb füzér?

A léggömb füzér ára a méretétől és a tervezési lehetőségektől függően változik, főként akkor drága, ha készen rendeled a telepítéssel együtt, de otthon akár a semmiből is össze barkácsolhatunk az egészet, ami élvezetes elfoglaltságnak ugyancsak beillik.

Miből és hogyan készül a léggömb füzér?

Amire szükségünk van az valójában sokkal kevesebb, mint azt várnád. Csak egy füzéralapot, sok műanyag lufi kampót és zsineget kell beszerezni – és természetesen különböző méretű, többféle színű lufikat. A léggömb füzérnek körülbelül egy hétig ki kellene tartania, ami azt jelenti, hogy napokkal előre elkészíthető, így megkímélhetjük magunkat attól, hogy a parti napján ezzel kelljen foglalkozni. A léggömböket csak fel kell tölteni levegővel, amit kézi vagy elektromos pumpával egyaránt megoldhatunk, viszont jól zárjuk le a lufik “száját”, hogy ne eresztenek le néhány órán belül.

Válasszuk ki a felfújni kívánt léggömböket, és ügyeljük arra, hogy mindegyik méretét és színét terv szerint variáljuk. A kulcs itt az, hogy ne töltsük túl a léggömböket levegővel, így sokkal könnyebb lesz velük dolgozni. A lufik csak körülbelül kétharmadig legyenek fújva levegővel.. Miután felfújtuk az összes léggömböt, tegyük le mindet sorba a padlóra az elképzelésünk szerint.

Miután ezzel végeztünk, méretre vághatjuk a füzér szalagot, hogy illeszkedjen a léggömb ívének teljes hosszához inkább hagyjunk rá! Sokkal könnyebb levágni egy kis felesleges füzér szalagot, mint két különböző léggömb füzért összefűzni. Ezután a szalag egyik végétől kezdve fűzzük be a felfújt léggömbök zsinórjait a szalag lyukaiba. A mutatósabb végeredmény érdekében váltogassuk az egyes lufik színét és méretét, és használjunk további díszítő elemeket is, amelyeket zsineggel erősíthetünk oda a füzérre: vágott vagy művirágok, pampafüvek vagy szalagok is igencsak fel tudják dobni a dekorációnkat. Végül rögzítsük az immár kész füzért egy madzag, kampók vagy állvány segítségével a kívánt helyre.

Forrás: www.purewow.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.