2021.03.06. 17:49:28 9631 214

Átváltozás a filmvásznon – Így lesz a hernyóból pillangó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szerintem kevés olyan nő van, aki ne menne el egy átváltoztató műsorba, vagy egy stílustanácsadóhoz, hogy kihozza magából a legjobbat. Vannak olyan kiváltságosok, akiknek ez munkájuk közben megadatik. Mondjuk, a színésznőknek!:-) Legalábbis egy filmszerep erejéig.

Szép nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép nő

Ha könnyedebb szórakozásra vágysz, vagy éppen egy kis romantikára, a „csúnyácskából szépséges” témájú filmek tuti befutók lehetnek.

Micsoda nő

Klasszikus, sokak kedvenc romantikus filmje (jelen!:-)), ahol nem csak a főhős külseje, hanem belső tulajdonságai is átváltoznak. Vagy visszaváltoznak. Vagy csak felszínre kerülnek.:-)

A csaj nem jár egyedül

Hacsak nem akar!:-) És hogy mi minden sülhet ki abból, ha lekerül a szemüveg?

Neveletlen hercegnő

Egy tininek épp elég problémája van amúgy is. Pláne, ha kiderül róla, hogy hercegnő.

Beépített szépség

A slampos, egyedülálló nyomozónőből lehet szépségkirálynő? Ebben a filmben ez is megtörténhet.

Grease

Sandy, a film női főszereplője kifejezetten szép. Ám túl szende, szemérmes, szűzies, legalábbis rajongása tárgya, Danny (vagy inkább annak környezete) szemében. Hát gondol egy bátrat, és némi segítséggel igazi belevaló, szuperdögös csaj lesz belőle.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában