2021.10.21. 09:30:00 5956 173

Arcápolás a csillagjegyünk szerint? Ezt a terméket kell beszerezned hozzá! 2/2
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A csillagjegyek különbözősége a bőrápolási igények terén is megmutatkozik, ezért az asztrológia ismerete ugyancsak hasznos akkor is, amikor azt kell eldöntenünk, hogy milyen összetevőkből álló termékeket használjunk az arcbőrünkön!

Melyik a megfelelő termék? - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Melyik a megfelelő termék?

Néhány napja ismertettük az első hat zodiákus jegy alapvető jellemzőit az arcápolással kapcsolatban, de most már olvasható a többi csillagjegyről való tudnivaló is - különösen a hölgyek örömére.

Mérleg

A Mérlegek alapvetően bájosak és romantikusak. Mindent megvizsgálnak a dolog mindkét oldaláról és ez határozatlansághoz vezethet. Viszont az arcbőr azt igényli, hogy kötelezzük el magunkat egy-egy bőrápolási rutin mellett, mert a legtöbb hatóanyagnak hosszabb idő kell, hogy kifejthesse áldásos hatását.
A legjobb összetevők: A Mérlegek tetszését a szép csomagolás nyeri el először, így a luxus arcápoló olajok, mint például az argán, a tüskés körte, a makadámia és a gránátalma ajánlhatók nekik. A gazdagon hidratáló arckrém mellett az éjszakai szérumról se feledkezz meg Mérlegként!

Skorpió

A szenvedélyes, ugyanakkor hűséges Skorpiók erős akarattal rendelkeznek. A csillagjegy képviselői féltékenyek és ugyanolyan makacsok is. Lágyítsd meg magadat tápláló olajokkal.
A legjobb összetevők: Használj öregedésgátló makadámia olajat az arcbőrödre, ami fiatalító tulajdonságokkal rendelkezik. Masszázshoz pedig a szantálfát és levendulát tartalmazó olajokat kenj a testedre. A testápoló olajok mellett éjszakai hidratáló krémről is gondoskodj.

Nyilas

A csillagjegy kalandos, független szellemű. Nem zárkózzik el a kockázatvállalástól, de hajlamos a türelmetlenségre is. A nyugtalan természet miatt nem erőssége a rendszeres bőrápolási rutin követése. Ébredés után hűtsd le az arcodat hideg, szűrt vízzel, és használj olyan arctonikot, amely szorongásgátló aromaterápiás előnyöket kínál. Ajánlott egyszerű étrendet is követni a bőr állapotának karbantartása miatt is.
A legjobb összetevők: A legjobb olajok a Nyilasok számára az argán, a kókusz, az olíva és a szőlőmag. Az ultra gazdag, tápláló arckrém mellett szerezz be testvajat is.

Bak

A Bak heves ambíciózus és vágyik a sikerre, hűvös külseje alatt rokonszenves és hűséges szív rejtőzik. Szánj időt magadra és az öngondoskodási rutinra, nem mindennek kell mindig tökéletesnek lennie.
A legjobb összetevők: Ennek a jegynek is érdemes szorongáscsökkentő aromaterápiás illóolajokat, például a levendulát, a borsmentát és a muskátlit alkalmaznia. Tökéletesek a Bakok arcbőrére a mélyen hidratáló gránátalma, makadámia, tamanu, argán és csipkebogyó olajat tartalmazó készítmények. A szérumok és tonik mellett érzékeny bőrre kifejlesztett krém dukál.

Vízöntő

A csillagjegy spontán, szabad szellemű, aki pillanatok alatt kész bárhová elindulni. Az unalmat nehezen viseli, ezért nehézségei vannak a hétköznapi, ismétlődő feladatokkal. A bőröd egészségének érdekében válassz valami egyszerű bőrápolási rutint. A reggeli arcmosás után alkalmazz argánolajos arcápolót, majd egy kis fényvédő és már indulhatsz is.
A legjobb összetevők: Arcolajok közül válassz szőlőmagot, makadámiát és jojobát. A hidratáló vagy öregedésgátló hatású arckrém és egy testolaj férjen bele a napba!

Halak

Az állatöv álmodója az egyik legkreatívabb és legempatikusabb csillagjegy. Önzetlen természetéből adódóan könnyen megfáradhat fizikailag. Itt az ideje néhány feltöltő és ápoló illóolajnak!
A legjobb összetevők: Bergamott, rozmaring, ylang-ylang, citrom és pacsuli támogatják a Halak egészségét, de a jojoba-, olíva- és édes mandulaolajat tartalmazó arcolajok szintén jó választások a bőrápoláshoz. Nappal hidratáló vagy érett bőrre kifejlesztett arckrém, míg éjszakára tápláló arcszérum javasolt.

Forrás: www.purecosmetics.info

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Rövid, nyári, trendi – 2+1 manikűrtipp rövid körmökre

Nyáron nincs is jobb, mint a napsütés, a jéghideg limonádé, és a hűsölés a vízparton! Reméljük, idén is megtaláltad a számodra színben, fazonban, mintában megfelelő fürdőruhát is. Mi más lehetne nyári outfitünk legmenőbb kiegészítőjévé, mint egy csini, trendi manikűr. Ezúttal a rövid körmökhöz adunk tuti tippeket!

A rugalmas és üde bőr titka

Mindannyian rendelkezünk egy különleges “pajzzsal”, mely a védelem biztosítása mellett számos egyéb feladatot is ellát, ez a “pajzs” pedig nem más, mint a bőrünk. Természetes bőrtakarónk egyúttal testi és lelki egészségünk állapotáról is tükröt állít, hiszen meglátszik rajta a táplálkozás minősége, az esetleges káros szenvedélyekkel való együttélés, ahogy a környezeti hatások „lenyomatai” is. Ápolása, gondozása ezért a legkevésbé sem hiúság és divathóbort kérdése, hanem az egészségmegőrzés egyik alapvető lépése.

Mit jelent ma az emberek számára az asztrológia?

Pünkösti Andor író szerint az asztrológia azon a felismerésen alapszik, hogy valójában a mindenség egybetartozik. Ennek fényében pedig minden mozgásnak, ami a bolygónkon, illetve az itt élő emberek láthatatlan belső világában zajlik, megfelel egy világűrbeli mozgás. Ez pedig arra enged következtetni, hogy minden mindennel összefügg, és ami egy emberrel történik, az rajta kívül is megtörténik, és ugyanígy, ami belül történik az az égen válik láthatóvá. Hogy is van ez?