2018.10.27. 16:03:56 10989 314

Aminek minden kollégista örül: Küldj csomagot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyár végén az otthonuktól távol tanuló diákok felkerekedtek és elfoglalták kollégiumi szobáikat. Azonban egy füst alatt ezt nem igazán lehet elintézni. Van olyan hallgató, aki először tölt távol huzamosabb időt, így ő nem biztos, hogy minden szükségesre gondolt. Míg mások csak kellően szétszórtak ahhoz, hogy valami fontos kimaradjon a bőröndből. Ezeket a tárgyakat utánuk is küldhetjük. Meg más számos olyat, amit nem kértek. Csak úgy, szeretetből!

Felszabadult fiatalok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Felszabadult fiatalok

Milyen a jól összeállított csomag, amit küldhetünk?

  • Nem nehéz. Egyrészt ki cipelné el a postáról a kollégiumba? Másrészt a súlyos csomagok szállítási díja is súlyos.
  • Nem tartalmaz érdekes alakú és extrém méretű tárgyakat, ezért könnyen csomagolható.
  • Költséghatékony, hogy ne terhelje meg a családi költségvetést. Érdemes meghatározni a doboz méretét előre, és olyan tárgyakkal telerakni, amelyek pont beleférnek.
  • Nem utolsó sorban pedig a meglepni vágyott diák igényeihez szabott. Mit érdemes a csomagba rejteni?
  • Nem romlandó házi sütemény és tartós élelmiszer, ami mindig jól jön egy fejlődő szervezet számára.
  • Fiatal hölgyeknek szépségápolási termékek, de mindenkinek hasznos pl. a borotva is.
  • Nézzünk körül a neten, hogy milyen kereskedelmi láncok vannak mindkét településen és küldjünk ajándékutalványokat. Így csökkenthető a küldendő készpénz mennyisége.
  • Aduászok, amik mindig kellhetnek: töltő, fülhallgató, egy újabb pár zokni. Ugyanakkor a mikrohullámú sütőben használható és mosogatógépben elmosható bögrék és tálkák is segítségükre lehetnek az elfoglalt diákoknak.
  • Vizsgaidőszak előtt belerejthetünk a csomagba stresszoldó labdát és energiaszeleteket.

Ha ételt vagy minél előbb szükséges dolgot kell küldenünk, számítsunk arra, hogy a rövidebb szállítási idő miatt a normál szállítási árnál bizony többet kell majd fizetnünk.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...