2016.02.22. 17:50:33 12195 354

Amikor a kutya tisztogatja a bébit – vicces videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Masszázs vagy tisztogatás, végül is mindegy, a lényeg, hogy ez a videó über cukira sikerült, és legszívesebben újra és újra megnéznénk, ahogy ez az aranyos kutya nyalogatja az emberpalántát. Itt azonban nincs vége a történetnek, ugyanis az eb hamarabb ráun a történetre, mint kis főhősünk, de vajon mit tesz? :)

Amikor a kutya tisztogatja a gyereket | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Amikor a kutya tisztogatja a gyereket | Forrás: youtube.com

Azt hiszem, hogy egy örök barátság kezdete ez az aranyos momentum. A kis baba annyira élvezi, hogy a kutyus nyalogatja a hátát, hogy egyszerűen nem engedi, hogy a négylábú abba hagyja a „mosdatást”, addig fészkelődik és mozgolódik, amíg az eb folytatja a munkát. Igazi kis „diktátor” lesz ez a gyerek.:)

Aznap este talán még a fürdetés is elmaradt! :D Legalábbis az anyuka szavaiból erre következtetünk! Akárhogyan is történt, ezt a tündéri videót ne hagyd ki, annyira aranyos, hogy újra és újra meg fogod nézni. Ha nem ma, hát majd máskor, úgyhogy ne felejtsd le a szivecskével megjelölni a cikk alján, hogy mindig kéznél legyen! :) (Tudod, az összes szívvel jelölt írásunkat, megtalálod a kedvelt cikkeid között, miután beléptél vagy regisztráltál, ha még nem vagy tag!)

Amikor a kutya tisztogatja a gyereket

Forrás: youtube.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...