2022.07.23. 10:48:33 6293 205

Ami nélkül nem érdemes vízparti nyaralást tervezni – Ezeket ne hagyd otthon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tombol a nyár, vele együtt a szabadság és a strandszezon. Ha tervezel idén nyaralást, vagy csak egy-egy rövidebb, egynapos kiruccanást a strandra, egy jól összeállított strandcsomagra mindenképpen szükséged lesz. A következők nem hiányozhatnak a táskádból.

Családi szelfi a strandon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Családi szelfi a strandon

Fő a védelem

Válassz megfelelő faktorszámú napvédőkrémet. Ha már napvédelem, bizony egy kalapot is érdemes a csomagodba csempészni, nem beszélve egy napszemüvegről, ami biztosan véd a nap káros sugaraitól.

Frissítsd magad egész nap

A kedvenc, friss illatú dezodorod, testpermeted se maradjon otthon. A napozás utáni testápolónak szintén jusson hely!

Ami az öltözködést illeti

Egy kényelmes strandruha jó, ha lapul a táskádban. Ehelyett, vagy mellett egy kényelmes lenvászon nadrág is helyet kaphat. Egy kényelmes lábbeli pedig szintén nem árt, ha helyet kap a strandcsomagodban.

Ha már szórakozás is

Kedvenc magazin, könyv jöhet minden mennyiségben a parton ejtőzéshez! Ha nem akarsz telefont magaddal cipelni, esetleg víz alatti felvételeket is készítenél, egy víz alatti fényképezőgép kihagyhatatlan!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...