2022.04.23. 14:02:01 7015 226

Ami biztosan nem hiányozhat! – 6+1 dolog, aminek igenis helye van egy női táskában
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy női táska rejtély egy férfi számára. Sőt, gyakran egy nő számára is.:-) Mert hölgyemény legyen a talpán, aki mindig mindent elsőre megtalál a saját táskájában, illetve fejből tudja, mi is van benne. Ha Te is hasonló cipőben jársz, ezt a néhány dolgot jegyezd meg, mert ezeknek helye van minden női táskában!

Csinos táska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csinos táska

A kihagyhatatlan

Legyen szó női táskáról, övtáskáról, hátizsákról, vagy éppen egy férfi diplomatatáskáról, egyvalami nem hiányozhat belőle: egy csomag papír zsebkendő. Életmentő lehet megható pillanatokban, náthás időszakban meg pláne!

Mert a pH-érték nagyon fontos

No, és persze a friss lehetet is! És bizony kell valami, ha a napközbeni étkezések után nem jön össze a fogmosás. Naná, hogy rágógumi nélkül el sem indulunk otthonról.

Azok a bizonyos napok

Biztos vannak olyan szerencsések, akik aztán napra pontosan tudják, mikor kezdődnek az aktuális nehéz napok. Ám ha sokszor megtréfál Téged is a szervezeted, nem hiányozhat a táskádból egy igazi női „tisztasági csomag”: tampon, egészségügyi és tisztasági betét jó, ha mindig lapul a táska mélyén.

Fő a frissesség!

Izzasztó helyzetekben, ha életet nem is ment, de kellemetlen szituációkból kihúzhat a kedvenc dezodorod. Néhány frissítő fújás és máris szebb fényben látod a világot. Emellett egy kisebb csomag frissítőkendő is lapulhat a táskádban.

Azért az alapok ne maradjanak otthon

Ha sohasem tudhatod, mikor lesz szükséged rá, hogy tökéletesítsd a sminked, a kedvenc korrektorod, esetleg szempillaspirálod legyen nálad.

Ha nincs kéznél kirakat

Egy kis piperetükör igazán nem foglal nagy helyet, ám annál hasznosabb, ha gyorsan meg kell igazítanod a frizurád, sminkedet.

És ami nélkül 2 éve el sem indulunk otthonról

Talán enyhül a járvány okozta szigor, azért a kézfertőtlenítőszerek jó ideig velünk maradnak.

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ha bekopogtat a bosszantó nátha

A nátha az egyik leggyakoribb légúti megbetegedés, és szinte minden ember megküzd vele, akár évente többször is. A hideg időjárás, a vírusok és a közösségi élet mind hozzájárulnak a kialakulásához. A tünetek enyhítése érdekében számos otthoni tippet alkalmazhatsz. A természetes módszerek segíthetnek a gyógyulási folyamat felgyorsításában. Azonban ne feledjük, ha a náthaszerű tünetek hosszú ideig tartanak, vagy tartós köhögés, nehézlégzés, magas láz jelentkezik, fontos orvosi segítséget kérni.

Krémes, selymes gyömbéres-répás leves

A sárgarépával már kisgyermekkorban számtalanszor találkozunk, hiszen ki ne ismerné a répa, retek és mogyoró hármasát sűrűn idéző mondókát. Vagy a nagypapa kacsintós történetét, mely arról szól, hogy annak idején úgy tanult meg ilyen remekül fütyülni, mert rengeteg répát elrágicsált. Ám, ha nem is vál(t)unk legendás füttyművészekké, mint amilyenné Hacki Tamás lett, érdemes figyelembe vennünk a sárgarépa számtalan, egészségünkre gyakorolt pozitív hatását.

Az ismeretlen, könnyen emészthető mángold

Az egészséges táplálkozással való ismerkedés során gyakran fedezünk fel olyan zöldségeket, amelyekről még nem hallottunk, viszont tápértékükkel kitűnnek a tömegből. Az egyik ilyen kulináris kincs, amely a táplálkozástudatos egyének és gasztronómiai kalandorok figyelmét egyaránt felkelti, a mangold.