2022.04.23. 14:02:01 7074 226

Ami biztosan nem hiányozhat! – 6+1 dolog, aminek igenis helye van egy női táskában
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy női táska rejtély egy férfi számára. Sőt, gyakran egy nő számára is.:-) Mert hölgyemény legyen a talpán, aki mindig mindent elsőre megtalál a saját táskájában, illetve fejből tudja, mi is van benne. Ha Te is hasonló cipőben jársz, ezt a néhány dolgot jegyezd meg, mert ezeknek helye van minden női táskában!

Csinos táska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csinos táska

A kihagyhatatlan

Legyen szó női táskáról, övtáskáról, hátizsákról, vagy éppen egy férfi diplomatatáskáról, egyvalami nem hiányozhat belőle: egy csomag papír zsebkendő. Életmentő lehet megható pillanatokban, náthás időszakban meg pláne!

Mert a pH-érték nagyon fontos

No, és persze a friss lehetet is! És bizony kell valami, ha a napközbeni étkezések után nem jön össze a fogmosás. Naná, hogy rágógumi nélkül el sem indulunk otthonról.

Azok a bizonyos napok

Biztos vannak olyan szerencsések, akik aztán napra pontosan tudják, mikor kezdődnek az aktuális nehéz napok. Ám ha sokszor megtréfál Téged is a szervezeted, nem hiányozhat a táskádból egy igazi női „tisztasági csomag”: tampon, egészségügyi és tisztasági betét jó, ha mindig lapul a táska mélyén.

Fő a frissesség!

Izzasztó helyzetekben, ha életet nem is ment, de kellemetlen szituációkból kihúzhat a kedvenc dezodorod. Néhány frissítő fújás és máris szebb fényben látod a világot. Emellett egy kisebb csomag frissítőkendő is lapulhat a táskádban.

Azért az alapok ne maradjanak otthon

Ha sohasem tudhatod, mikor lesz szükséged rá, hogy tökéletesítsd a sminked, a kedvenc korrektorod, esetleg szempillaspirálod legyen nálad.

Ha nincs kéznél kirakat

Egy kis piperetükör igazán nem foglal nagy helyet, ám annál hasznosabb, ha gyorsan meg kell igazítanod a frizurád, sminkedet.

És ami nélkül 2 éve el sem indulunk otthonról

Talán enyhül a járvány okozta szigor, azért a kézfertőtlenítőszerek jó ideig velünk maradnak.

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...