2017.07.04. 09:23:22 7795 200

Állítsd össze praktikusan piperetáskád tartalmát hosszú hétvégékhez!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Reneszánszukat élik a 3-4 napos városlátogatások, így nem csoda, ha te is elcsábulsz egy-két kedvező ajánlat láttán. Igen ám, de nagyon könnyű akkora bőröndöt teli pakolni, mintha 1,5 hétre mennél, teljesen feleslegesen. A fél fürdőszobát pedig végképp nem kell magaddal vinned, csak gondold végig az átlagos napi rutinod!

Piperetáska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Piperetáska

1. A kötelező elemek, azaz a túlélő részleg:

Gyógyszerek - úgy mint fájdalomcsillapító, hasmenés elleni por vagy gyógyszer, és ha van állandó gyógyszered, akkor az, egy kis üveg pálinka is biztos elfér ;); sebtapasz vészhelyzet esetére; csipesz, egy kis méretű körömreszelő és női egészségügyi termékek pedig a biztonság kedvéért kerüljenek bele.

2. A praktikus dolgok:

A minimalizmus jegyében 2in1 termékeket válassz, mint például a fésűs tükör, színezett hidratálókrém, arcpírként is helytálló szemhéjpúder (egy 3-4 színből álló kis paletta elég). Szedd elő az innen-onnan összegyűlt termékmintákat: testápoló, tusfürdő, parfüm pipa. Ha nem találsz ilyeneket elfekvőben, akkor irány valamelyik drogéria utazó kiszerelésű termékekért. Fogkrémből és samponból létezik szilárd halmazállapotú (vagy tabletta), nemcsak helytakarékos, de ki sem folyik a táskádban! Egy kis tégely sheavaj alkalmas több testrészed ápolására is. További megoldás, ha porciózol, azaz 100 ml-es utazóflakonokba öntöd a szükséges termékeket. Ne felejtsük el a kis kozmetikai nedves törlőkendőket sem, igazi aduász sok helyzetben.

3. A kedvenc kozmetikai szerek:

Szempillaspirál, színezett ajakápoló, korrektor. Másra nincs is szükséged az előzőek mellé. Hagyd a bőrödet levegőzni, főleg, ha napfényes helyre utazol. Már csak a ruhákat és cipőket kell okosan összeválogatnod, hogy ésszerű méretű poggyásszal tudj utazni. Sok sikert a csomagoláshoz!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...