2022.08.26. 17:37:45 6541 239

Állatos élményprogramok, ismeretterjesztő előadások az Állatkertek Éjszakáján a fővárosban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Állatos élményprogramokkal, ismeretterjesztő és színházi előadásokkal, fényfestéssel és több más érdekességgel várja látogatóit a Fővárosi Állat- és Növénykert augusztus 26-án, pénteken este 7 órától éjfélig a XI. Állatkertek Éjszakája alkalmából.

Állatkert - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Állatkert

Az állatos élményprogramok között lesz esti fóka show, cápatréning a Cápasuli lakói közé merülő búvárokkal, elefánttréning, látványetetés a perzsa leopárdoknál, kígyósimogatás, patások találkozója, állatviselkedési bemutató, illetve bemutató a denevérek táplálkozásáról.

Két helyszínen ismeretterjesztő előadásokat tartanak, többek között a cápák világáról vagy az állati szuperérzékeről, de lesz csillagászati előadás és kvízjáték is. A Főkapu téri színpadon a Pesti Magyar Színház Kalandokon át című műsora lesz látható, amelyet zsonglőrbemutató, fénycirkusz és akrobatikus LED-show követ.

A Varázshegyben a hatlábúak birodalmával és a királypitonnal lehet ismerkedni, a Piknik parkban bátorságpróba és szelfibox, a Pálmaház teraszán családi öko-hangszerkészítés várja az érdeklődőket. Lesz kreatív kézműveskedés, arcfestés, csillámfestés és szimulátor is. Működni fognak a vurstli zóna játékai, köztük a már több mint száztíz éves Schäftner-körhinta. A tevék szomszédságában pedig a tűzoltók szerbemutatója egészíti ki a programkínálatot.

A kert több helyszínén az állatházakra és a fák lombkoronájára vetített látványos fényfestéssel teremtenek különleges hangulatot. A közlemény kitér arra is, hogy alkalmazkodva az állatok igényeihez, nem mindegyik állatház lesz nyitva, a kültéri bemutatóhelyek mellett a Pálmaház, az Akvárium, a Krokodilház, az Ausztrálház, a Mérgesház, a Szavannaház, a Varázshegy és a Cápasuli lesz látogatható éjjel 11:30-ig. A kapukon este 10-ig lehet belépni. A részletes programkínálat az Állatkert honlapján olvasható.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...