2018.02.11. 13:43:52 12879 315

Állatok és a hó – Vicces videók
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Idén elég sokáig váratott magára a havazás, úgyhogy szerintem még az is örül neki, aki nem igazán szívleli a hóesést, a fehérbe borult tájat. Annak, aki életében először találkozott vele úgy igazán, pedig biztos nagy élmény a fehérség látványa. És persze, az abban való meghempergés!:-)

Tacsi a hóban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tacsi a hóban

No, meg az első szánkózás a karácsonyra kapott, hetek óta parlagon heverő szánkóval!:-) Most az első igazi telet átélő gyerkőcöm nevében szóltam, akinek ugyan nem ez volt az első tele, de a tavalyit még a babakocsiban fekve, bebugyolálva „vészelte át”:-). És amilyen nagy örömet, meglepetést ad a gyerekeknek, vagy akár nekünk, felnőtteknek is a nagy fehérség (persze, csak akkor, ha a közlekedésben nem akadályoz), legalább annyira díjazzák a kisebb vagy nagyobb állatok is, ha havat látnak. A következő videókból legalábbis ez derül ki!:-)

Az első találkozás!:-)

Mert a hóban való ugrálás nem csak játék…

Amikor a panda hóembert épít

Cicáék, ha játszanak…:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...