2015.05.04. 19:36:32 8004 232

Állati Star Wars rajongók
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

May the force be with you, azaz az erő legyen veled! Ezt a mondatot mindenki ismeri. Május 4-e (May the 4th - angolul) nem véletlenül a Nemzetközi Star Wars nap. A fanatikus rajongók néha még a háziállataikat sem kímélik.

Leia hercegnő :) - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Leia hercegnő :)

Sokan nőttek fel a Star Wars lenyűgöző epizódjain, vannak férfi és női rajongói is, az alábbi képeknek köszönhetően pedig tudjuk, hogy háziállataink is rajonganak érte. Legalábbis vannak lelkes gazdik, annyi szent! Itt van Leila hercegnő, Dart Wader és Yoda is. :D No, és hamarosan jön a 7., azaz a hetedik Star Wars epizód!

Dzsava macskaDzsava macska

Darth Vader, avagy a sötét macskaDarth Vader, avagy a sötét macska
Kutya Yoda jelmezben :)Kutya Yoda jelmezben :)
Macska Yoda jelmezben :)Macska Yoda jelmezben :)
ChewbaccaChewbacca
Darth Vader - a sötét kutyaDarth Vader - a sötét kutya
Jabbát utánzó cicaJabbát utánzó cica
Ewok maci khm... kutyaEwok maci khm... kutya

Fotók forrása

Star Wars 7. epizód - Trailer

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...