2019.02.21. 17:50:47 11732 356

Állati ölelések – Édes videó az állati szeretetről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ebben a hónapban minden a szerelemről szól, hiszen itt a Valentin-nap! Szívecskék, szerelmes dalok, szerelmes filmek, cukimuki plüssállatok mindenütt. Apropó, állatok! Te gondoltad volna, hogy nem egyszer őket is elkapja az érzelem, és átölelnék az egész világot?:-)

Állati ölelés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Állati ölelés

Na jó, ha az egész világot nem is, csak az éppen a közelükben tartózkodó gondozójukat, látogatójukat. Az nem meglepetés (de nagyon is megható), hogy egy kutyus, esetleg egy cica kifejezi számunkra, hogy mennyire szeret minket, akár egy öleléssel is. De hogy erre egy oroszlán, egy kacsa, de akár egy hal is képes! Azt nem hittük volna! Pedig igen, úgyhogy most figyelj!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...