2017.06.12. 16:38:09 10913 272

A Wonder Woman-től hangos a mozivilág - és még több film júniusra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahogy már megszokhattuk, a nyár a könnyed filmek időszaka, és ez idén sincs másként, de azért a limonádékon túl találhatunk különlegességeket is, mint például az újraretusált Vuk. Aztán itt van még a csütörtökön elstartolt Wonder Woman is, ami sorra dönti a rekordokat. Mozizzon együtt a család!

Wonder Woman | Fotó: adweek.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Wonder Woman | Fotó: adweek.com

Legalábbis Tom Cruise Múmia filmjét letarolta az Egyesült államokban a hétvégén... Itt a legfrissebb júniusi moziajánló:

Wonder Woman - Már a mozikban

A nyár egyik meglepetése! Mindenki odáig van Gal Gadot izraeli színésznő alakításáért (és/vagy idomaiért), valamint a valóban humoros - nem agyon erőltetett - , akciódús filmélményért is. Túlságosan csavaros sztorira ugyan ne számítsunk, ez nem az a műfaj, eléggé kiszámítható a történet, de egy agykikapcsolós mozizásra tökéletes.

Verdák 3. - Június 15.

A gyerekek és a gyermeklelkű felnőttek egyik kedvenc animációs mesehőse Villám McQueen visszatér, és bebizonyítja, hogy öreg versenyautó, nem vén versenyautó. ;) A nyári szünetben szerintünk nézzétek meg a gyerkőcökkel!

Határidős esküvő - Június 15.

No, ez a film például egy igazi kis csemege a címe ellenére. Adott egy 32 éves nő, Michal, akinek a vőlegénye egy hónappal a nagy nap előtt egyszerűen lemondja az esküvőt. Michal azonban nem esik kétségbe, még csak le sem mondja a szertartást, megvan a ruhája is, és ahelyett, hogy visszakozna, inkább fohászkodásba kezd: bízik abban, hogyha kér valamit Istentől, akkor azt meg is kapja, és nem fog vőlegény nélkül sem maradni..., hiszen elege van a randizásból. Romantikus, megható és elbűvölő film Izraelből:

Csajok hajnalig - Június 15.

A klasszikus nyári agykikapcsolós, bulizós film, amit egy parti előtt érdemes megnézni, vagy tökéletes választás kolléganőknek, barátnőknek egy csajos estéhez. Sokat ne várjunk tőle, csak egy kis könnyed szórakozást. Ez kérem szépen egy lánybúcsús film, egy kis csavarral: a buli túl vadra sikerül, és ... - nem lőjük le sztori lényegét... Ja, és Scarlett Johanson a főszereplő, őt pedig szeretjük!

Vuk - Június 22.

Vuk, Iny, Karak és a többiek kalandjai ismét a mozikban! Az eredeti művet picit leporolták, újraretusálták, és a szerző, Dargay Attila 90. születésnapja alkalmából ismét újraélhetjük a történetet a filmszínházakban.

Transformers: Az utolsó lovag - Június 22

Új lendületet kap a Transformers sorozat Sir Anthony Hopkins szereplésével. A sztori mondjuk nem olyan friss, mintha már láttunk volna, hallottunk volna hasonlót: az emberek és a gépek háborúban állnak, és csak az egyik világ maradhat életben... Viszont a látvány egészen lenyűgöző lett, s Mark Wahlberg is keményen odacsap!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...