2021.11.10. 08:31:00 9130 242

A természetes a nyerő hajszínből is! Így térj vissza hozzá!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Türelem, kitartás és egy jó szakember. Kulcselemek ahhoz, hogy a természetes hajszíned visszaállításra kerülhessen. Azonban számíts arra, hogy az eredeti állapot visszaállítása meglehetősen hosszú folyamat eredményeként valósulhat meg.

Lenőtt hajtövek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lenőtt hajtövek

Egyre több nő életében jön el az a pont, amikor elgondolkodik azon, hogy vajon miként lehetne visszatérni a természetes hajszínéhez; vagy amiatt, hogy a hajuk végre kipihenhesse magát az akár évtizedeken át tartó hajfestés után, vagy pedig azért, mert divattá vált felvállalni az őszülő hajszálakat.

A visszaállítás azonban nem egyszerű feladat, mivel a hajfestés során a haj szerkezete a mesterséges festékanyagoktól megváltozik. Optimális esetben hajfestéket eltávolító készítményekkel sikerülhet a hajszalonban eltávolíttatni a hajszálak mélyéből a színpigmenteket. A kevésbé szerencsések azonban viszonylag hosszadalmas átmeneti időszaknak nézhetnek elébe!

Hogyan vészeljük át, míg lenő a festék a hajunkól?

1. Speciális melírozási technika segítségével

Kérjük meg fodrászunk arra, hogy készítsen mutatós színátmenetet a hajunkba, melynek hála lassacskán kivágható lesz a festék a hajvégekből. Ha melírcsíkokat választunk a probléma megoldására, ne felejtsük el rendszeresen hidratálni!

2. Praktikus frizura megoldásokkal

Rejtsük el az egyre hosszabbodó lenövést egy kusza konty alá vagy válasszuk el cikk-cakk formában a hajunkat. A laza hullámoknak köszönhetően pedig optikailag kevésbé lesznek feltűnőek a hajtövek.

3. Instant praktikákkal

A leggyorsabb megoldás valójában egy extrém hajvágás lenne, de a túl rövid haj sok hölgy fejformájához és stílusához sem illik. A lenövesztés átmeneti időszakában hajtőszínező spray-vel vagy színezett száraz samponnal is korrigálhatunk a lenőtt frizuránk látványán.

Forrás: www.activebeauty.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...