2022.02.14. 17:45:53 7981 230

A szerelem bizony bonyolult – Nem csak a filmvásznon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha február, akkor Valentin-nap, ha Valentin-nap, akkor szerelem. Ha pedig szerelem, akkor jöhet az érzések kavalkádja: boldogság, bánat, közömbösség, gyűlölet, remény, és teljes reményvesztettség. Valószínűleg az egyik legbonyolultabb, legösszetettebb és talán a legszebb érzés a világon.

Románc, szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Románc, szerelem

Blue Valentine

Ilyen a szerelem, amikor múlófélben van, ám mi még foggal-körömmel ragaszkodunk hozzá, nem akarjuk, hogy elmúljon. Hogy aztán érdemesebb-e mégis elengedni…?

Barátság extrákkal

Nem egy film foglalkozott már a férfi és nő közötti barátsággal, ám hogy valójában létezik, fenntartható-e hosszabb távon? Bonyolult…

Aludj csak, én álmodom

Van, hogy a legféltettebb romantikus álmunk, amikről azt hisszük, a lehető legjobb számunkra, megvalósul. Aztán kiderül, hogy alakulhat minden másként, jobban is!

Nász-ajánlat

Na, így lesz a kollegáris viszonyból szerelem. De az odáig vezető út legalább vicces…:-)

Batman filmek

Alapvetően a Batman filmek akciófilmek, de némi romantikus csavar van mindegyikben. És ezt mi imádjuk, bármennyire is megnehezíti a főhősök életét.

+1, ha zanzásítva kéred a bonyolultságot: Valentin nap

Itt aztán van minden, ami csak romantikus kapcsolat címén elképzelhető!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...