2017.10.02. 14:59:09 9278 280

A Simpson család is aggódik Puerto Ricóért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Új évadának hétvégén sugárzott első epizódjában a Simpson család tagjai is a természeti katasztrófa sújtotta Puerto Rico mellé álltak, és adakozásra szólították fel a nézőket.

Simpson család - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Simpson család

A 29. évadához érkezett animációs sorozatban a tíz napja pusztító Maria hurrikán miatt szinte teljesen áram nélkül maradt és ivóvízben is szűkölködő, Egyesült Államokhoz tartozó szigeten kialakult válsághelyzetre hívták fel a figyelmet - számolt be róla hétfőn a The Daily Telegraph.

Az Egyesült Államokban a hétvégén bemutatott epizód végén jelent meg egy állókép, amelyen a Simpson család egy Puerto Ricó-i zászlót tart. A képen Lisa könnyes szemmel jelenik meg, Marge pedig egy táblát tart UNIDO-felirattal. Egyúttal az is látható, hogy hová kell eljuttatni a pénzadományokat.

A Simpson család producere, James L. Brooks a vetítés előtti Twitter-üzenetében arról írt, hogy a rajzot David Silverman, az animációs sorozat egyik alkotója rajzolta "lehetetlen" rohamtempóban, hogy még időben az epizód végére tudják illeszteni.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...