2021.03.08. 10:59:56 7569 196

A nő evolúciója – Dalban elmondva
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nőnek lenni jó. Nőnek lenni boldogság. Nőnek lenni nehéz. Nőnek lenni néha fájdalmas. De azért mindent összevetve, nőnek lenni csodálatos. Ha azok lehetünk, akik lenni szeretnénk lenni, ha úgy élünk, ahogy mi szeretnénk.

Boldog nők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog nők

Nőnap van, ez a mi napunk! Legyen is így, minden nő számára a világon. És hogy milyen izgalmas is lehet a női lét? Néhány dal segítségével igyekeztünk ezt összefoglalni, Nőnap alkalmából!

Mindenki így kezdi:

Kovács Eszti: Pancsoló kislány

Aztán jönnek a bonyodalmak:

Neoton: Tini dal

Hiába ért véget a tinikor, az élet nem lett egyszerűbb, de legalább annyira izgalmas is:

Pál utcai fiúk: Fiatal lányok

Ha úgy alakul, hogy még keressük életünk szerelmét, egy pozitív (na jó, több is) dolog biztos van a szingliségben. Hogy ezt a dalt teli torokból és őszintén üvölthetjük:

Beyonce: Single ladies

Bárhogy alakul is az életünk, akár megtaláljuk valaki mellett a boldogságot, esetleg anyává válunk, akár úgy döntünk, egyedül, vagy a párunkkal kettesben játsszuk végig az Élet nevű izgalmas játékot, sikeresek vagyunk a munkánkban, hobbinkban, a nyugalmas hétköznapok, a biztos háttérország megteremtésében, legyünk büszkék magunkra:

Tina Turner: Proud Mary

Ha pedig megtaláltuk a másik felünket, nincs más hátra, mint:

Rick Astley: Together Forever

És ha úgy döntünk, szeretnénk átélni az anyaság örömeit, jó, ha tudjuk a nagy igazságot:

Iszkiri: Anya ügyes

És ha anyukák lehettünk, a nagymamaságból sem maradunk majd ki! Reméljük, valami ilyesmit gondol majd rólunk az unokánk:

Farkasházi Réka: Varázsnagymama

Alakuljon bárhogy az életünk, legyünk sikeresek, boldogok akár a munka, akár az anyaság területén, az biztos, hogy ezek mi vagyunk:

Tina Turner: The Best

Boldog Nőnapot minden Nőnek!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában