2018.08.06. 13:41:50 9262 279

A mai anyukáknak tényleg könnyebb? – A videó szerint igen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A fenti kérdésre a válasz: „nemigen”. Bizonyos szempontból több teher zúdul ránk, hiszen az élet több területén kell, vagy kellene jól teljesítenünk. Hiszen legyünk szuperanyák, közben a háztartás is „menjen”, és persze figyeljünk, hogy ne vonjuk ki teljesen magunkat a társasági életből. Sőt, a munka világából sem!

Anyaság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Anyaság

És nem árt, ha a szülés után legalább fél évvel már újra úgy nézünk ki, mint 18 évesen – mert az egészséges életmód, és a mozgás is szerepet kell, hogy kapjon az életünkben. Csak semmi lazsálás! Ám legyünk csak őszinték, rengeteg olyan dolog van, ami miatt nekünk egyszerűbb, mint anyáinknak, nagyanyáinknak volt.

Kezdjük a legegyszerűbbel!

Itt van például a pelenka. Tudom, legyünk környezettudatosak, és vegyünk mosható pelenkát, hiszen csakis így óvhatjuk meg bolygónk egészségét! Ám néha el sem tudom képzelni, „őseinknek” hogyan férhetett bele az életébe a textilpelusok folyamatos mosása, vasalása. Le a kalappal előttük!

Babakocsi és társai!

Igen, ma már a babakocsikkal is sokkal egyszerűbb dolguk van az anyukáknak! Bolygókerék, 3, 4, meg 5 az egyben – sokszor annyira multifunkciósak, hogy már-már maguktól kiviszik a gyerkőcöt sétálni!:-)

Ami a táplálkozást illeti!

Ugyan az elvárások magasabbak, mint egykoron, hiszen így etesd, meg úgy, sok gyümölcs, semmi cukor, csoki, sütike. Na jó, ezek még tarthatóak is, viszont a hozzátáplálással érkező információáradat már közel sem olyan barátságos! Ebből a sokféléből kiszűrni a lényeget…? De természetesen, ezen a területen is vannak életünket bőven megkönnyítő technikai találmányok. Nem kell már vizet sem forralgatni, hogy abban melegítsük az apróság tápszerét, pépjét, hiszen van erre alkalmas melegítőberendezés. És lábas sem kell a víz felforralásához, a vízforraló eszköz tökéletes erre. A tapadós edények, hiper és szuper kanalak pedig aztán egyszerű, de nagyszerű találmányok.

És ami még csak ezután jön!

Hát, némelyiken még én is elképedtem, de azért vannak köztük hasznos eszközök is!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...